Δαμασκηνιά: Οικογένεια που χτυπήθηκε από τον κορωνοϊό απέκτησε μωράκι

Θα πάρει το όνομα του παππού του που έχασε τη μάχη με την πανδημία

Η ελπίδα επέστρεψε στη Δραγασιά και τη Δαμασκηνιά, τα δυο χωριά που χτυπήθηκαν από τον κορωνοϊό, καθώς οικογένεια που θρηνεί δυο νεκρούς από τον ιό καλωσόρισε την Τρίτη το βράδυ το νέο μέλος  της, ένα υγιέστατο αγοράκι που θα πάρει το όνομα του νεκρού παππού του. 

Κορωνοϊός: Τέλος η καραντίνα σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά Κοζάνης

Το μωράκι γεννήθηκε σε μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης και σκόρπισε χαμόγελα στους γονείς και τους υπολοίπους συγγενείς. Η μοίρα ήταν σκληρή μαζί τους, καθώς ο πατέρας του νεογέννητου έχασε από το κορωνοϊό τον παππού και τον 64χρονο πατέρα του, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του καφενείου στη Δαμασκηνιά. 

Το μωρό έφερε δάκρυα χαράς, όχι μόνο στην οικογένεια, αλλά και στα δυο χωριά. 

Η μητέρα του μωρού ήταν έγκυος και μάλιστα στις τελευταίες εβδομάδες της κύησης, όταν ο κορωνοϊός «χτύπησε» την οικογένεια. Η ίδια δεν κόλλησε ποτέ και πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης, ενώ έμεινε μάλιστα μακριά από τον σύζυγό της.

Στα τέλη Μαρτίου, η οικογένεια χάνει τα δυο άτομα. Η γιαγιά και η σύζυγος του ιδιοκτήτη του καφενείου αν και έχουν κορωνοϊό καταφέρνουν και ξεπερνούν τον κίνδυνο. Το αγοράκι τους έδωσε και πάλι ζωή, καθώς το περίμεναν πως και πως. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top