Κέρκυρα: Ισόβια στον πατέρα που σκότωσε και έθαψε στον κήπο την κόρη του

Το άγριο έγκλημα διαπράχθηκε την Πρωτοχρονιά του 2019

Ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία με δόλο επέβαλε αργά το βράδυ της Τρίτης το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσπρωτίας στον 52χρονο, ο οποίος σκότωσε την κόρη του και την έθαψε στον κήπο την Πρωτοχρονιά του 2019 στην Κέρκυρα.

Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο, εκτός από την ποινή ισόβιας κάθειρξης, επέβαλε στον 52χρονο με καταγωγή από την Αλβανία ποινή φυλάκισης 30 μηνών για οπλοφορία και οπλοχρησία και 1.000 ευρώ χρηματική ποινή. Ο δικηγόρος του άσκησε έφεση κατά της απόφασης. 

Αφγανός σύντροφος της Αγγελικής: «Θέλω ο πατέρας της να σαπίσει στη φυλακή»

Μάλιστα στο δικαστήριο δεν παρεβρέθηκε η μητέρα της άτυχης κοπέλας, η οποία μένει στην Αλβανία και λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό δεν κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα. Ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ο Αφγανός σύντροφος της κοπέλας και η νονά της.

Το χρονικός του εγκλήματος στην Κέρκυρα

Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ο 52χρονος και η 28χρονη κόρη του είχαν έναν έντονο καυγά και τότε εκείνος πήρε μια σιδερόβεργα και την χτύπησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα. Κατόπιν τη μετέφερε σε διπλανό οικόπεδο από το σπίτι όπου διέμενε και την έθαψε για να μην τη βρει κανείς. 

Κέρκυρα: Με σιδερόβεργα σκότωσε την κόρη του

Σύμφωνα με τον πατέρα, την «έκρηξη» θυμού του προκάλεσε το γεγονός ότι το κορίτσι δεν «συμμορφωνόταν» στις απαιτήσεις του να διαλύσει τη σχέση της και συνέχιζε να βλέπει τον Αφγανό σύντροφό της. Οι καβγάδες συνεχίζονταν και υπάρχει η πληροφορία ότι η κοπέλα είχε στο παρελθόν ζητήσει προστασία από τον εισαγγελέα γιατί φοβούνταν τον πατέρα της από τον οποίο τελικά βρήκε τραγικό θάνατο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top