Θρίλερ στην Κάντζα: Θύμιζε σκηνή σταύρωσης το διαμέρισμα του 45χρονου

Είχε τραύματα στα άκρα και στο σώμα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του άνδρα στην Κάντζα, ο οποίος το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Πρόκειται για έναν 45χρονο πολιτικό μηχανικό, ο οποίος μετά το διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του, ζούσε απομονωμένος, σχεδόν ασκητικά. 

Νεκρός 45χρονος στο σπίτι του στην Κάντζα - Είχε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι

Αν και αρχικά η Αστυνομία απέδιδε τον θάνατό του σε εγκληματική ενέργεια, φαίνεται πως απομακρύνθηκε από αυτό το σενάριο, εξαιτίας των ευρημάτων στο σπίτι του άτυχου άνδρα. Άλλη μια προσέγγιση είναι ότι συνέβη κάποιο ατύχημα, χωρίς όμως να υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την επίλυση του μυστηρίου. 

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Γιώργο Καραϊβάζ, το θύμα έφερε τραύματα στα άκρα από σουβλιά ή καρφιά, είχε αμυχές σε διάφορα σημεία του σώματος του, καθώς κι ένα τραύμα, πιθανόν το θανατηφόρο, από χτύπημα στο κεφάλι.

Όπως σημείωσε ο κ. Καραϊβάζ, οι αστυνομικοί κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα του θύματος αντίκρυσαν ένα «απόκοσμο» θέαμα. Η εικόνα του ανθρώπου θύμιζε σκηνή σταύρωσης, χωρίς να υπάρχει σταυρός. 

Στο σπίτι όπου διέμενε, βρέθηκαν κάποια ιδιόχειρα σημειώματα με ακατάληπτο περιεχόμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Το πτώμα του άνδρα το εντόπισε ο πατέρας του με τη βοήθεια κλειδαρά. 

Παράλληλα, ξεκίνησε η νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών και από τα συμπεράσματα της, αναμένεται να κριθούν οι συνθήκες και τα αίτια θανάτο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top