Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ τις ημέρες του Πάσχα

Αλλαγές στα δρομολόγια Μετρό, Τραμ, λεωφορείων και Τρένων

Συρμός το Μέτρό

Τροποποιήσεις στην κυκλοφορία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς φέρνουν τόσο η καραντίνα λόγω κορωνοϊού, όσο και οι ημέρες του Πάσχα. 

Στο μετρό, από την Μ. Παρασκευή έως και τη Δευτέρα του Πάσχα τα δρομολόγια στις γραμμές 2 & 3 θα διεξάγονται με συχνότητα 15 λεπτών. Στη γραμμή 1 τα δρομολόγια θα γίνονται με συχνότητα 12,5  λεπτών και στο Τραμ με συχνότητα 22 λεπτών.

Στα αμαξοστάσια θα είναι από τις 11 το βράδυ τα λεωφορεία στην Αθήνα, ενώ τροποποιήσεις θα γίνουν τις ημέρες του Πάσχα και στα δρομολόγια των τρένων.

Κορωνοϊός: Καρέ καρέ η διακομιδή ασθενούς από πλήρωμα του ΕΚΑΒ

Στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων μετακίνησης δεν θα γίνουν τα δρομολόγια Αθήνα- Θεσσαλονίκη – Αθήνα την Κυριακή του Πάσχα.
Παράλληλα,  την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται οι αμαξοστοιχίες 1532 & 1537 στα δρομολόγια Χαλκίδα - Αθήνα – Χαλκίδα.
Στον Προαστιακό Λάρισας-Θεσσαλονίκης καταργούνται οι αμαξοστοιχίες 1590 - 1593 - 2592 - 2595 την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Στα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Σέρρες - Θεσσαλονίκη τέλος, καταργείται η αμαξοστοιχία 3632 από την Μ. Παρασκευή έως και την Κυριακή του Πάσχα και η αμαξοστοιχία 3631 από το Μ. Σάββατο έως και τη Δευτέρα του Πάσχα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top