Λάρισα: Ρομά ζήτησαν τoν λόγο από Τσιόδρα και Χαρδαλιά για την καραντίνα

Αναστέλλονται οι λαϊκές αγορές σε όλη τη Θεσσαλία

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Νίκου Χαρδαλιά από τη Λάρισα.

Νέα έκτακτα μέτρα ανακοινώθηκαν στην Λάρισα μετά τη σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, ενώ πολλοί Ρομά… ζήτησαν τον λόγο για την καραντίνα.

Στη Λάρισα Τσιόδρας - Χαρδαλιάς: Δύσκολη η κατάσταση στον οικισμό των Ρομά

Όπως ανακοινώθηκε, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των λαϊκών αγορών ακόμα και σε όλη τη Θεσσαλία μετά τον εντοπισμό τουλάχιστον 21 κρουσμάτων κορωνοϊού σε οικισμό Ρομά.

Λάρισα: 20 τα θετικά κρούσματα στον οικισμό Ρομά

«Θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προστατεύσουμε τη Δημόσια Υγεία», τόνισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μετά την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

Λάρισα: Σε καραντίνα οικισμός Ρομά λόγω κορωνοϊού

Ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης ανέφερε σε δηλώσεις του πως κλείνουν όλες οι λαϊκές αγορές στη Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία, επισήμως μπαίνει σε καραντίνα ο καταυλισμός στο Κουτσόχερο και επιστρατεύεται ξενοδοχείο στη Λάρισα σε περίπτωση που χρειαστεί για νέα κρούσματα που δεν θα χωρέσουν στην «Αρωγή».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Larissa Net, μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας, κάποιοι Ρομά φωνάζοντας στο Νίκο Χαρδαλιά, ζητούσαν να μάθουν το λόγο που μπήκε ο οικισμός σε καραντίνα, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων να τονίζει χαρακτηριστικά: «Να μείνετε σπίτι και να μην κάνετε τίποτα άλλο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top