«ΑΠΟΣΤΟΛΗ»: «Γεύματα αγάπης» για τις ανάγκες των αστέγων στον δήμο Αθηναίων

Διανομή 500 δεμάτων εβδομαδιαίως σε άπορους συνανθρώπους μας

«ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Στο πλευρό των άστεγων και κοινωνικά ευπαθών ομάδων στέκεται σε αυτές τις δύσκολες μέρες της πανδημίας του κορωνοϊού η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με την διανομή εβδομαδιαίων συσσιτίων.

Προσφορά αγάπης σε ευπαθείς ομάδες και 3.000 άπορες οικογένειες

Το κλιμάκιο της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», που προσφέρει καθημερινά ζεστό φαγητό μέσω των συσσιτίων στην οδό Σοφοκλέους, ξεκίνησε εν μέσω πανδημίας και σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την χρηματοδότηση του International Orthodox Christian Charities (IOCC) να μοιράζει «δέματα αγάπης» με τρόφιμα, ώστε κανένας συνάνθρωπός μας να μη μείνει μόνος και αβοήθητος.

Οι άνθρωποι του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, έχοντας ως κύριο μέλημα την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που προσπαθούν να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες, θα προσφέρουν εβδομαδιαίως δέματα τροφίμων σε 500 και πλέον άστεγους.

Τι ανέφερε ο Δήμαρχος Αθηναίων για τη δράση της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Κώστας Μπακογιάννης, ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμο για την έμπρακτη βοήθεια του καθώς και την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για την συνεχή και πολύτιμη στήριξη της.

«Ο Δήμος Αθηναίων με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να συνδράμουμε αυτή την περίοδο όσο περισσότερο μπορούμε τους αδύναμους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την βοήθειά μας. Το μυαλό μας και η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που αυτή την ώρα δεν έχουν στέγη και είναι αβοήθητοι», δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης.

Τι ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ»

Ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, δήλωσε πως άμεση προτεραιότητα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμου καθώς και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» είναι η εξασφάλιση τροφής και φαρμάκων για τους άστεγους συνανθρώπους μας. 

«Βλέπουμε πολύ κόσμο, ο οποίος πεινάει, υποφέρει, μικρά παιδιά, μεγάλους, ηλικιωμένους. Πρόκειται για έναν πόνο ο οποίος δεν ελαττώνεται, αλλά αυξάνεται. Για άλλη μία φορά, πρέπει να πούμε ότι είναι ανάγκη να ενωθούμε όλοι μαζί, χωρίς διακρίσεις, για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δυσκολίες και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε αυτή την δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Είναι χρέος μας να μην αφήσουμε κανέναν άνθρωπο χωρίς στέγη, χωρίς φαγητό, χωρίς φάρμακα, χωρίς βοήθεια. Γι’ αυτό και η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με τον Δήμο Αθηναίων και τον IOCC δημιούργησαν μια μεγάλη συμμαχία για τη διανομή τροφίμων, σε εβδομαδιαία βάση, στους ανθρώπους που βρίσκονται στο δρόμο», τόνισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top