Κορωνοϊός: Στους 67 οι νεκροί – «Έφυγαν» άλλοι τέσσερις άνθρωποι

Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των θυμάτων

Τέσσερις ακόμα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊός στη χώρα μας, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των θυμάτων σε 67. 

Κορωνοϊός: 10 νεκροί σε μία μέρα στην Ελλάδα- 63 στο σύνολο

Πρόκειται για ένα 84χρονο άντρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», μια γυναίκα ηλικίας 91 ετών, από το νοσοκομείο «Αττικόν», έναν 82χρονο που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» και έναν 65χρονο άντρα που κατέληξε στο ΑΧΕΠΑ.

Χθες το βράδυ εξέπνευσαν ένας 68χρονος στο νοσοκομείο Αττικόν, δύο γυναίκες ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα, αντίστοιχα, κι ένας 44χρονος άνδρας που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Μάλιστα μόνο χθες έχασαν τη ζωή τους συνολικά δέκα άτομα.

Κορωνοϊός: 59 νεκροί και 1.613 κρούσματα συνολικά στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 44χρονος από την Πάτρα έπασχε από βαρύ υποκείμενο νόσημα και αρχικά νοσηλευόταν στην αιματολογική κλινική του νοσοκομείου, όπου και φέρεται να κόλλησε τον ιό. Ο άνδρας εδώ και μέρες ήταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θετική στον ιό έχει διαγνωστεί και η σύζυγός του.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε πως υπάρχουν στη χώρα μας 1.613 κρούσματα κορονοϊού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top