Κορωνοϊός: «Έσπασε» την καραντίνα και τον κατήγγειλε η μητέρα του

Ο άνδρας είχε επιστρέψει οδικώς σπό την Ισπανία

Αστυνομικός - γάντι

Οι Έλληνες δείχνουν να κατανοούν πλήρως την ανάγκη απομόνωσης και οι περισσότεροι έχουν κάνει πράξη το σύνθημα «Μένουμε Σπίτι», ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που… κάνουν του κεφαλιού τους και «σπάνε» την καραντίνα, αψηφώντας τους κανόνες ατομικής ευθύνης.

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα σε ξενοδοχείο οι Έλληνες από την Τουρκία

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας μητέρας που κατήγγειλε τον γιο της, αφού έσπασε την καραντίνα στην οποία βρισκόταν μετά την επιστροφή του από ταξίδι στο εξωτερικό.

Έλληνας φοιτητής στο Λονδίνο: «Είμαστε 72 άτομα για 4η μέρα στο αεροδρόμιο»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία, όταν παραβίασε την καραντίνα, στην οποία είχε τεθεί αφού επέστρεψε από την Ισπανία, ενώ η ίδια η μητέρα του κάλεσε την αστυνομία όταν τον είδε να βγαίνει από το σπίτι.

Ο άνδρας είχε επιστρέψει οδικώς από την Ισπανία πριν από μερικές ημέρες και μόλις έφτασε στην Ελλάδα τέθηκε σε καραντίνα, όπως συμβαίνει με όλους όσους επαναπατρίζονται.

Οι αστυνομικοί τον έψαξαν, τον εντόπισαν στην Ομόνοια και τον συνέλαβαν, ενώ του επέβαλαν και το διοικητικό πρόστιμο των 5.000 ευρώ. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top