Χαλάει ο καιρός από το βράδυ: Έρχονται καταιγίδες και ισχυροί άνεμοι

Πού θα είναι εντονότερα τα φαινόμενα - Χιόνισε στο Πήλιο

Δείτε στο video την πρόγνωση του καιρού για αύριο Πέμπτη, 26/03/2020

Ένα βαρομετρικό χαμηλό που βρίσκεται στην περιοχή της Σικελίας, αναμένεται να επηρεάσει τον καιρό της Ελλάδας από τις βραδινές ώρες απόψε έως τις βραδινές ώρες της Παρασκευής, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σχεδόν στο σύνολο της χώρας, ενώ χιόνια θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο. Περισσότερο αναμένεται να επηρεαστούν τα δυτικά, τα ανατολικά και τα νότια τμήματα της χώρας.

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χιόνια

Σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν από απόψε το βράδυ οι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και οι ανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν κατά περιόδους τοπικά τα εννέα μποφόρ, διατηρούμενοι στα ίδια επίπεδα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης.

Παράλληλα, σημαντική ενίσχυση θα παρουσιάσουν από το βράδυ της Τετάρτης 25/03 οι βορειοανατολικοί άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και οι ανατολικοί άνεμοι στο Ιόνιο, με τις εντάσεις τους να φτάνουν κατά περιόδους τοπικά τα 9 μποφόρ, διατηρούμενοι στα ίδια επίπεδα κατά τη διάρκεια της Πέμπτης 26/03.

Παρακολουθήστε καθημερινά την πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ. από το Star

Χάρτης: meteo

Χιονίζει από χθες το βράδυ στο Πήλιο

Ο χειμώνας επέστρεψε στο Πήλιο, αφού είχαμε ραγδαία επιδείνωση του καιρού από χθες τη νύχτα και συνεχείς χιονοπτώσεις στα ορεινά του Βουνού των Κενταύρων.

Χιονίζει στα Χάνια, στο χιονοδρομικό κέντρο στις Αγριόλευκες καθώς και στην περιοχή Καράβωμα της Ζαγοράς. Μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας αποχιονίζουν τον δρόμο Βόλου-Χανίων-Ζαγοράς από τα ξημερώματα για να κρατηθεί το οδόστρωμα καθαρό.

Τα θερμόμετρα στα Χάνια του Πηλίου δείχνουν μηδέν βαθμούς, ενώ στις χαμηλότερες περιοχές πέφτει ψιλή βροχή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top