Αρνητικός στον κορωνοϊό ο 26χρονος που έφτυσε αστυνομικούς

Τους φώναζε ότι είναι φορέας του ιού

Αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο 26χρονος, ο οποίος την περασμένη Κυριακή συνελήφθη για πρόκληση φθορών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Βούλα και έφτυσε τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. 

Συνελήφθη 26χρονος για διασπορά του κορωνοϊού

Με απόφαση του αρμόδιου Εισαγγελέα διατάχθηκε ο εγκλεισμός του 26χρονου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής «Δρομοκαΐτειο»

Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν έναν νεαρό να σπάει καθρέφτες αυτοκινήτων στην περιοχή της Βούλας. 

Οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και επιχείρησαν να τον συλλάβουν. Εκείνος, ωστόσο, άρχισε να ουρλιάζει, να τους βρίζει και να τους φτύνει. Μάλιστα, φώναζε ότι μόλις γύρισε από την Αγγλία και ότι έχει κορωνοιό.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου διαπίστωσαν ότι πράγματι είχε γυρίσει από την Αγγλία και ότι είχε παραβιάσει την 14ημερη καραντίνα που προβλέπεται για όσους γυρίζουν από χώρες του εξωτερικού. 

Μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα ο 26χρονος έφτυσε ξανά προς τα πρόσωπα 13 αστυνομικών, οι οποίοι μπήκαν σε προληπτική καραντίνα μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του τεστ του νεαρού. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top