ELPEDISON: Έκπτωση 5% στο ρεύμα των νοικοκυριών για τουλάχιστον έναν μήνα

Στηρίζει την κοινωνία με μία σειρά από πρωτοβουλίες και δράσεις

ELPEDISON

Δίπλα στους πελάτες της και την ελληνική κοινωνία, στέκεται η ELPEDISON, παρέχοντας έκπτωση 5% στην τιμή ρεύματος σε όλα τα νοικοκυριά-πελάτες της, για τουλάχιστον έναν μήνα.

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για άμεσες δράσεις υποστήριξης σε αυτή τη δύσκολή συγκυρία, η εταιρεία ξεκίνησε πρώτη από όλους τους Προμηθευτές Ενέργειας, από το Σάββατο 21 Μαρτίου, μια σειρά από πρωτοβουλίες για τους καταναλωτές-πελάτες της αλλά και τα νοσοκομεία που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Η ΕLPEDISON συμβάλλει στην διασφάλιση της ενεργειακής επάρκειας και του εφοδιασμού της Χώρας με ρεύμα, ενώ προχωρά στην παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υλικού σε νοσοκομεία της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, βάσει των αναγκών τους. 

Σε ό,τι αφορά την προστασία της υγείας του πολίτη, η ELPEDISON προωθεί με πολλαπλούς τρόπους τη δωρεάν εξόφληση λογαριασμών από το σπίτι, μέσω της υπηρεσίας myelpedison, ενώ ταυτόχρονα, τρέχει ήδη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Εταιρείας στοχευμένη καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», συνοδευόμενη από ειδικά σχεδιασμένο διαγωνισμό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top