Απαγόρευση κυκλοφορίας: Άδεια από 5ψήφιο αριθμό- Σύντομα ανακοινώσεις

Αν επιβληθεί θα είναι καθολική;

Όλο και πιο κοντά φαίνεται πως ερχόμαστε σε εφαρμογή απαγόρευσης κυκλοφορίας.  Η κυβέρνηση βρίσκεται σε συνεχείς συσκέψεις για το έαν θα επιβληθεί ή όχι και για το αν θα είναι καθολική ή όχι.

Αποκλειστικό Star: Αυτά θα γράφει το «πιστοποιητικό κυκλοφορίας»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο μεσημεριανό δελτίο του Star, θα ανακοινωθεί, το απόγευμα ή το αργότερο αύριο, ένας 5ψήφιος αριθμός στον οποίο θα καλούμε για να πάρουμε άδεια κυκλοφορίας. 

Η συμπεριφορά των απείθαρχων πολίτων που παρέβλεψαν την οδηγία για παραμονή στο σπίτι, ίσως οδηγήσει στην επιβολή αυστηρότερων μέτρων, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά του ιού στο πλήθος. 

Στο βίντεο ο πρώην γενικός γραμματέας πολιτικής προστασίας και καθηγητής γεωλογίας ΕΚΠΑ, Δημήτρης Παπανικολάου, εξηγεί πώς θα εφαρμοστεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Πέτσας: «Θα πάρουμε όποιες αποφάσεις χρειάζεται»

Νωρίτερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΙ είπε: «Θα πάρουμε όποιες αποφάσεις χρειάζεται. Ο πρωθυπουργός ενημερώνεται και αποφασίζει».

Για ενδεχόμενο απαγόρευσης της κυκλοφορίας σε άτομα άνω των 65 ετών, είπε ότι υπάρχουν πολλές αποφάσεις που εφαρμόζονται σε διάφορες χώρες «αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ένας μπούσουλας που θα πρέπει να ακολουθήσει κανείς. Κάποιοι θεώρησαν αυτή την ανάπαυλα ως διακοπές, ενώ δεν είναι».

«Είναι ένας πόλεμος που πρέπει να κερδίσουμε. Ακόμη και αυτοί που ταξίδεψαν να μείνουν σπίτι τους να μην ερθουν σε επαφή με τις κοινωνίες και διασπείρουν τον ιό» κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top