Θετικός στον κορωνοϊό γιατρός του νοσοκομείου Καλαμάτας

Αναμένονται τα αποτελέσματα άλλων 10 δειγμάτων

Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε γιατρός στο νοσοκομείο Καλαμάτας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην περιοχή. Ο γιατρός βρίσκεται ήδη σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Νέες παραβάσεις των προληπτικών μέτρων - Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό σε έκτακτη σύσκεψη, ώστε να συζητηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Κορωνοϊός: Σε καραντίνα 21 υγειονομικοί στο Ιπποκράτειο

Σημειώνεται ότι έχουν ήδη ληφθεί κι άλλα δείγματα, τέσσερα εκ των οποίων βγήκαν αρνητικά, ενώ αναμένονται οι απαντήσεις σε 10 ακόμα περιπτώσεις.

Κορωνοϊός: Αυτά τα συμπτώματα πρέπει να σας ανησυχήσουν

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Καλαμάτας

«Σήμερα Τρίτη 17/3/2020 και ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από το Εργαστήριο Μοριακής Διάγνωσης Λοιμογόνων Παραγόντων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών, από τα τελευταία πέντε (5) δείγματα που είχαν σταλεί από το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρέθηκαν τα τέσσερα (4) αρνητικά και το ένα (1) θετικό.

Το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό και συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας για την διαχείριση της συγκεκριμένης περίπτωσης. Συνιστάται ψυχραιμία και αισιοδοξία».
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top