«Μένουμε σπίτι»: Η νέα καμπάνια του υπ. Υγείας για τον κορωνοϊό

Είναι το πιο αποτελεσματικό μέτρο κατά του ιού

Με σύνθημα «Μένουμε σπίτι», το υπουργείο Υγείας συνεχίζει την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για την καλύτερη προστασία τους από τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός: Κλείνουν δικαστήρια, σταματούν οι πλειστηριασμοί

Το υπουργείο ξεκίνησε νέα καμπάνια ενημέρωσης, καλώντας όλους να μείνουν στο σπίτι τους και να βγαίνουν μόνο όταν είναι αναγκαίο.

 

 

«Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας», έγραψε στο Twitter ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Αγωνία στην κυβέρνηση για να βρεθούν 2.000 γιατροί για το ΕΣΥ

Υπενθυμίζεται πως τα κρούσματα στην Ελλάδα έχουν φτάσει έως τώρα τα 117, όπως ανακοίνωσε ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. 

Τείχος προστασίας στήνεται για τους ασθενείς κατά του κορωνοϊού

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν νέα μέτρα στην προσπάθεια περιορισμού του κορωνοϊού, όπως η αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες, δικαστηρίων, παιδοτόπων, γυμναστηρίων, θεάτρων, χώρων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και κέντρων διασκέδασης.

Όσα δεν ξέρετε για τον κορωνοϊό- Τι δεν πρέπει να κάνετε ως μέτρο πρόληψης!

Την ίδια ώρα όμως υπάρχουν και ευχάριστα νέα, καθώς η 38χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία ήταν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα, και το παιδί της ανάρρωσαν και επέστρεψαν σπίτι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top