Υβριδικός πόλεμος: Προπαγάνδα για δήθεν νεκρό μετανάστη από την Τουρκία

Απίστευτα ψεύδη Ερντογάν

Ο υβριδικός πόλεμος του Ερντογάν κορυφώθηκε σήμερα με μια πρωτοφανή επίθεση προπαγάνδας. Κατηγόρησε την Ελλάδα ότι ρίχνει βόμβες στους μετανάστες ενώ οι Τούρκοι διέδωσαν ψεύτικο βίντεο με δήθεν νεκρό μετανάστη. 

Στα σύνορα όμως οι πραγματικές επιθέσεις γίνονται από τους εξαγριωμένους μετανάστες που επιμένουν να προσπαθούν να εισβάλουν με την βία στην Ελλάδα.

Frontex: Ξεκινά «ταχεία επέμβαση» στα σύνορα, μετά από αίτημα της Ελλάδας

«Βίντεο που δείχνει Θάνατο στα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι ψευδής είδηση. Καλούμε όλους να  είναι προσεκτικοί όταν μεταδίδουν  ειδήσεις που προωθούν την τουρκική προπαγάνδα.» έγραψε στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας. 

Απίστευτα ψεύδη Ερντογάν

Κι αφού τα ψέματα τους αποκαλύφθηκαν πήρε τη σκυτάλη ο ίδιος ο Ερντογάν και το τερμάτισε. Κατηγόρησε την Ελλάδα ότι βομβαρδίζει τους μετανάστες.

Φυσικά η Ελλάδα δεν ρίχνει βόμβες αλλά μπλέ μπογιά με την άβρα για να εντοπίζονται οι επιτιθέμενοι μετανάστες. Το τελωνείο μοιάζει βομβαρδισμένο τοπίο από τις πέτρες.

Καμένη γη από τα καπνογόνα που έχουν πετάξει οι μετανάστες και χιλιάδες πέτρες που εκτόξευσαν κατά των αστυνομικών είναι στο έδαφος.

Σε όλο το μήκος του φράχτη οι ελληνικές δυνάμεις ξαγρυπνούν και περιπολούν νύχτα μέρα. Και εκεί οργανωμένες ομάδες επιτίθενται με πέτρες και καπνογόνα. Όπως βλέπετε στο βίντεο τα καπνογόνα ρίχνουν τούρκοι αξιωματικοί με πολυβομβιδοβόλα  οι οποίοι κρύβονται πίσω από το φράχτη. 

Τα τουρκικά στρατιωτικά οχήματα που είναι μαζί με τους μανιασμένους μετανάστες επιδοκιμάζουν κορνάροντας τον πετροπόλεμο και τις φωτιές στα σύνορα.

Μεταναστευτικό: Aπετράπη η είσοδος σε 24.203 μετανάστες

Στον Έβρο το 4ο σώμα στρατού πραγματοποιεί από τα ξημερώματα βολές με πολυβόλα, τουφέκια και πιστόλια.

Με εντολές της Ανώτατης Διοίκησης του Ναυτικού από την Σαμοθράκη ως το Καστελόριζο  γίνονται βολές με πραγματικά πυρά  και ανατολική κατεύθυνση.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top