Ο Δήμος Πειραιά συμμετέχει στο επετειακό έτος «Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020»

Είναι αρωγός στις δράσεις του Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Αρωγός στις δράσεις του Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη για το επετειακό έτος Σαλαμίνα-Θερμοπύλες 2020 είναι και ο Πειραιάς.

Ο Γιάννης Μώραλης, συζήτησε με την πρόεδρο της Τιμητικής Κοσμητείας του Επετειακού Έτους, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, μια σειρά εκδηλώσεων που θα υλοποιήσει ο Δήμος Πειραιά στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 2.500 χρόνια από την Μάχη των Θερμοπυλών και την Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

«Είναι μία Εθνική υπόθεση και είμαι πολύ χαρούμενος που στην υπόθεση αυτή επικεφαλής είναι η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με μια αξιόλογη  Τιμητική Κοσμητεία. Eινία προφανές ότι θα στηρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που πραγματοποιείται», δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά και όλο τον Πειραιά που αγκάλιασαν αυτό το γεγονός. Είναι όπως είπε και ο ίδιος ένα σπουδαίο γεγονός για τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο γιατί μέσα από αυτή την προσπάθεια θα περάσουμε ένα μήνυμα σε παγκόσμιο επίπεδο», ανέφερε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως Της Ουνέσκο, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. 

Οι δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στον Πειραιά, θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με την Εκτελεστική Επιτροπή του «Ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη» και αρμόδια θα είναι η κυρία Αθανασία Μαρινάκη. 

«Ο Πειραιάς στηρίζει την προσπάθεια τις δράσεις μας είναι δίπλα μας είναι κοντά μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κλάνουμε να προβάλλουμε το έργο μας Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020» είπε η κυρία Αθανασία Μαρινάκη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον Γιάννη Μώραλη και την κυρία Μαρινάκη για τη στήριξή και τη συμβολή τους στην ανάδειξη της εθνικής επετείου, η οποία θα εορταστεί με σεμνότητα αλλά και λαμπρότητα.  

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του STAR


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top