Συνοδηγός Corvette: «Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε»

«Γενοκτονία»​​​​​​​ στους ελληνικούς δρόμους

Την ώρα που το ποσοστό των τροχαίων με εγκατάλειψη ανέρχεται σε ποσοστό 8% στην Αθήνα, κάτω από άκρα μυστικότητα έδωσε κατάθεση στην τροχαία και η συνοδηγός της μαύρης Corvette. 

Τροχαίο Βουλιαγμένη: Εντοπίστηκε η συνοδηγός στην Corvette

Όπως φάνηκε και το βίντεο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο καρφώθηκε στη μηχανή του άτυχου Νάσου. Ο νεαρός εκσφενδονίστηκε στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης και το σπορ αυτοκίνητο συνέχισε την τρελή του πορεία. 

Δευτερόλεπτα μετά, σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός φώναξε «τι έκανα, τι έκανα»  και εγκατέλειψε το σημείο με τον νεαρό μοτοσυκλετιστή να ψυχορραγεί. 

Τι ισχυρίστηκε η συνοδηγός της μαύρης Corvette

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τροχαία Ελληνικού παρουσιάστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα η νεαρή συνοδηγός και φέρεται να περιέγραψε τις συνθήκες που έγινε το δυστύχημα. 

Πατέρας Νάσου: «Με τα λόγια του σκοτώνει το παιδί μου δεύτερη φορά»

«Ο οδηγός δεν αντιλήφθηκα να κάνει κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Κατάλαβα ότι έκανε κάποιον ελιγμό, για να αποφύγει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και τότε έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο 25χρονο μοτοσικλετιστή. Είμαι σοκαρισμένη, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε» είπε η νεαρή γυναίκα. 

«Γενοκτονία» στους ελληνικούς δρόμους

Μόνο στην Ατττική, τον περαμένο μήνα σημειώθηκαν 438 τροχαία με εννέα νεκρούς και 20 σοβαρά τραυματίες, ενώ σε όλη την Ελλάδα καταγράφηκαν 10 τροχαία με εγκατάλειψη, από τα οποία τα 6 ήταν θανατηφόρα.

Συνολικά το 2019 στην Αθήνα καταγράφηκαν 1.903 τροχαία και από αυτά τα 136 ήταν τροχαία με εγκατάλειψη - ποσοστό περίπου 8%. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top