Βόλος: Αθώα δηλώνει η πρώην παίκτρια του ριάλιτι για τα ναρκωτικά

Ισχυρίζεται ότι ανήκουν σε τρίτο πρόσωπο

Αθώα δηλώνει η 44χρονη, πρώην παίκτρια ριάλιτι, η οποία συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της στα Πλατανίδια του Βόλου για κατοχή ναρκωτικών και όπλων. 

Συνελήφθη πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι για ναρκωτικά και βαρύ οπλισμό

Σύμφωνα με το magnesianews.gr τόσο η ίδια, όσο και ο σύντροφός της επιμένουν στην αρχική τους κατάθεση ότι τα ναρκωτικά, ο εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας και τα όπλα ανήκουν και τρίτο άτομο και όχι σ’ αυτούς. 

Υποστήριξαν ότι όσα ευρήματα κατάσχεσε η αστυνομία δε βρέθηκαν μέσα στο σπίτι που νοικιάζουν, αλλά σε αποθήκη που βρίσκεται στο ίδιο αγρόκτημα. Το μόνο που παραδέχθηκαν είναι ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι (12.000 ευρώ και 1.000 δολάρια) είναι δικά τους, δηλωμένα στην Εφορία και προέρχονται από έσοδα του 49χρονου. Παραδέχθηκαν επίσης ότι εκείνοι είχαν τοποθετήσει την κάμερα στην είσοδο του σπιτιού για λόγους ασφαλείας, καθώς το σπίτι βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία. 

Οι συλληφθέντες απολογήθηκαν χθες στον ανακριτή, που με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως αποφάσισε να προφυλακιστεί ο πρώτος μέχρι να γίνει η δίκη του, ενώ η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και καταβολή χρηματικής εγγύησης.

Το ζευγάρι συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στα Πλατανίδια μετά από πολυήμερη παρακολούθηση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,3 κ. χασίς, εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας αποτελούμενος από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης, εκτός λειτουργίας, λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο), με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο, κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια, 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά, μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, ζυγαριά, το χρηματικό ποσό των 12.025 € και (1.000) δολαρίων Η.Π.Α. και ένα λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου με εγκατεστημένη την κάμερα στην είσοδο της οικίας.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ακόμη δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των συλληφθέντων, ως μέσα διευκόλυνσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top