Συνελήφθη πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι για ναρκωτικά και βαρύ οπλισμό

Μεγάλη αιφνιδιαστική επιχείρηση στο σπίτι που έμενε στον Βόλο

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία σε πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι και στον σύντροφό της για κατοχή ναρκωτικών και όπλων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι συνελήφθη τη Δευτέρα μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι που έμενε στα Πλατανίδια Βόλου. 

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, η 44χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι και ο σύντροφός της έκρυβαν κάνναβη, βάρους ενός κιλού και 355 γραμμαρίων, η παράνομη πώληση της οποίας θα μπορούσε να τους αποφέρει χρηματικό όφελος, ύψους 9.000 – 12.000 ευρώ. 

Μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε επίσης εξοπλισμός παραγωγής κάνναβης με υδροπονική μέθοδο και όπλα.

Συγκεκριμένα κατασχέθηκαν λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο) με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τυφέκιο, κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια και 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων.

Τα μέτρα ασφαλείας που έπαιρνε το ζευγάρι ήταν πολύ αυστηρά. Στην αυλόπορτα είχαν εγκαταστήσει σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου, ώστε να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή ποιος βρίσκεται έξω από το σπίτι. Τελικά όμως κάποιος πρόδωσε στην αστυνομία της δράση τους. 

Συνοδεία δικαστικού λειτουργού και δύο αστυνομικών σκύλων πραγματοποιήθηκε η αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι. Η 44χρονη και ο σύντροφός της όταν κατάλαβαν την παρουσία των αστυνομικών δεν αντέδρασαν και υπάκουσαν στις εντολές που τους έδιναν.

Όπως έγινε γνωστό η 44χρονη είχε λάβει πριν από αρκετά χρόνια μέρος σε πολύ γνωστό ριάλιτι που την εποχή που προβαλλόταν έσπαγε τα μηχανάκια της τηλεθέασης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top