Αποκλειστικό STAR: Οι βασικοί ύποπτοι του μακελειού της Μενάνδρου

Δείτε φωτογραφίες-ντοκουμέντο

Στενεύει ο κλοιός της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της άγριας δολοφονίας του νεαρού Αφγανού στη Μενάνδρου. 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και ο δημοσιογράφος Γιάννης Σωτηρόπουλος εξασφάλισαν φωτογραφίες-ντοκουμέντο των βασικών υπόπτων της φονικής συμπλοκής. 

Αυτοί είναι οι Πακιστανοί, που έχουν μπει στο κάδρο των βασικών υπόπτων της αστυνομίας, για την άγρια δολοφονία του 23χρονου Αφγανού στη Μενάνδρου. 

Ο νεαρός Πακιστανός, που βλέπετε να κάνει χειρονομία μπροστά σε γκράφιτι, έχει αναγνωριστεί από τους ομοεθνής του ότι είναι αυτός που κατέσφαξε στη μέση του δρόμου τον Αφγανό. Γνωστός στις αρχές, μάλιστα, έδινε παρών στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας για υποθέσεις ναρκωτικών. 

Με το κόκκινο μπουφάν φέρεται να είναι αυτός που κρατούσε το πιστόλι και πυροβολούσε. Σε μια άλλη-φωτογραφία ντοκουμέντο τον βλέπουμε να καμαρώνει με το μαχαίρι στο χέρι. Κι αυτός γνώριμος της αστυνομίας για ναρκωτικά.

Ένας άλλος συνεργός τους φωτογραφίζεται την ώρα που καπνίζει χασίς, σε κοινή θέα, κάπου στο κέντρο της Αθήνας.    
Μετά τη Μενάνδρου, η αστυνομία θέλει να «καθαρίσει» άλλον ένα πολύ επικίνδυνο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας.

Σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων από το μακελειό της Μενάνδρου και παρά την έντονη αστυνομική παρουσία το παρεμπόριο συνεχίζεται στη Σοφοκλέους.
 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top