H ΠΑΕ Ολυμπιακός δίπλα στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη του Ολυμπιακού βρέθηκαν κοντά στα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ για 10η συνεχή χρονιά.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή της ομάδας και τον Δήμαρχο Πειραιά, υποδέχτηκε στην Ογκολογική Μονάδα «Παίδων» η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι εθελοντής δότης μυελού των οστών για την αμέριστη στήριξή του στους μικρούς ήρωες της ζωής και του πρόσφερε συμβολικά ένα στεφάνι ελιάς.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαβεβαίωσε την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη ότι ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς θα σταθούν στο πλευρό της και στο πλαίσιο του επετειακού έτους «Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020» για να τιμήσουν κι εκείνοι τη σημαντική αυτή επέτειο.

Η κυρία Βαρδινογιάννη τίμησε για τη στήριξή τους, τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας, Σάββα Θεοδωρίδη, τον προπονητή της ομάδας, ενώ απένειμε το μετάλλιο του υποστηρικτή σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Οι αστέρες των ερυθρολεύκων μοίρασαν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και υπέγραψαν μπάλες ποδοσφαίρου. 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top