Πάτρα: Ποια τα αίτια θανάτου του βρέφους; Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση

Στο λιμεναρχείο κρατείται η 27χρονη μητέρα που το εγκατέλειψε στην παραλία

Στο λιμεναρχείο Πάτρας κρατείται η 27χρονη μητέρα που εγκατέλειψε χθες το νεογέννητο μωρό της στην πλαζ, ενώ εντός της ημέρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Σήμερα αναμένεται και το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του βρέφους, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του μικρού κοριτσιού. 

Η είδηση του εντοπισμού ενός νεκρού μωρού σε παραλία της Πάτρας προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Ακόμη, μία περίπτωση νεαρής μάνας που εγκαταλείπει το νεογέννητο μωρό της. Σε αυτή την περίπτωση όμως, το μωρό δεν έζησε. Βρέθηκε η σορός του από κάποιον περιπατητή στην πλαζ.

Πάτρα: Σε τραγική ψυχολογική κατάσταση η μητέρα του βρέφους

Η 27χρονη γέννησε με καισαρική πριν από δύο μέρες. Το βράδυ της Τρίτης πήρε το μωρό και έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς να της δοθεί εξιτήριο από τους γιατρούς, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς. Αφού περιπλανήθηκε για ώρες στην παραλία και ούσα σε απόγνωση, αποφάσισε να αφήσω το κοριτσάκι στην άκρη της παραλίας. Στη συνέχεια, πήγε στο σπίτι όπου ζει με τη μητέρα της, ώσπου την εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Πάτρα: Βρέθηκε νεκρό νεογέννητο κοριτσάκι - Υπό κράτηση η μητέρα

Συνήγορος στο Star: «Δε γνώριζε κανείς ότι ήταν έγκυος»

Ο συνήγορος της γυναίκας, Γιάννης Αποστολόπουλος, ήρθε σε επικοινωνία με την 27χρονη μητέρα, η οποία «είναι σε τραγική ψυχολογική κατάσταση», όπως είπε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η ίδια περιέγραψε στον συνήγορό της ότι γέννησε μόνη της, χωρίς την παρουσία κάποιου συγγενικού προσώπου, καθώς δε γνώριζε κανείς ότι ήταν έγκυος. Ο βιολογικός πατέρας δεν εμφανίστηκε πουθενά, ενώ ούτε συγγενείς ούτε φίλοι γνώριζαν για την εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολόπουλο, η κοπέλα φέρεται να προέβη σε αυτή την ενέργεια εξαιτίας της ντροπής που ένιωθε.  Μάλιστα, η 27χρονη όπως και η οικογένειά της, δε γνώριζαν μέχρι το βράδυ της Τετάρτης ότι το μωρό είναι νεκρό.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top