Εξάρχεια: Θύμα διάρρηξης ανέλαβε ρόλο αστυνομικού και συνέλαβε τον δράστη

Συνεχίζεται η εγκληματικότητα στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας

Απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στα Εξάρχεια, όταν ιδιοκτήτης επιχείρησης της περιοχής που έπεσε θύμα διάρρηξης, ανέλαβε τον ρόλο… αστυνομικού. Πήγε στην πλατεία Εξαρχείων, αναζήτησε τον διαρρήκτη, τον εντόπισε, τον συνέλαβε και κάλεσε την αστυνομία, η οποία, όμως, δε φάνηκε ποτέ.

Καρέ-καρέ η δράση της αδίστακτης συμμορίας των Εξαρχείων

Ο διαρρήκτης ανέβηκε σε ένα κουτί της ΔΕΗ, πιάστηκε από τα κλιματιστικά και εισέβαλλε στο αναψυκτήριο από ένα μικρό μπαλκονάκι. Στη συνέχεια, έψαξε τον χώρο και όταν εντόπισε τις δυο ταμειακές, άρπαξε 400 ευρώ και επέστρεψε στην πλατεία.

Ο κύριος Γιώργος, ιδιοκτήτης του αναψυκτήριου που βρίσκεται μια ανάσα από την πλατεία Εξαρχείων, ξεκίνησε την... αστυνομική του επιχείρηση.

«Με τα ρούχα που είχε κάνει τη διάρρηξη κυκλοφορούσε στην πλατεία Εξαρχείων. Πήγα με παρέα και τον συλλάβαμε. Τον φέραμε μπροστά στο μαγαζί, τον κράταγα με κίνδυνο τη ζωής μου», δήλωσε ο ιδιοκτήτης.

Μόνο στο Star:Καρέ καρέ άγρια συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας από διακινητές

Μετά απ’ όλη αυτήν την περιπέτεια, ο κύριος Γιώργος ζήτησε να φτάσει κάποιο περιπολικό στο σημείο, ώστε να συλλάβει τον δράστη.

Ωστόσο, παρόλο που περίμενε περίπου μισή ώρα, η αστυνομία δε φάνηκε ποτέ και αναγκάτηκε να τον αφήσει να φύγει. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, άρχισαν να μαζεύονται συμπατριώτες φίλοι του και η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει από τον έλεγχό τους. 

Μόνο στο Star: Καρέ καρέ αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια

Μετά από 40 λεπτά και αφού ο διαρρήκτης έκοβε βόλτες στην πλατεία, έφτασε τελικά μια μηχανή της αστυνομίας. Ο δράστης, όμως, δεν συνελήφθη ποτέ και το θύμα της διάρρηξης ζήτησε να μάθει γιατί δεν πήγε ποτέ περιπολικό.

Ο  διαρρήκτης είναι μέλος της Αλγερινής συμμορίας που είχε αποκαλύψει το Star. Για όλους έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης καθώς πρόκειται για ιδιαίτερα επικίνδυνους κακοποιούς, όμως σήμερα το πρωί κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι στην πλατεία και έκαναν αλισβερίσι ναρκωτικών.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων το μόνο που ζητούν είναι να ενισχυθεί το τμήμα της περιοχής και να μην βρίσκονται σε αδιέξοδο κάθε φορά που ζητούν επέμβαση των αρχών.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top