Πυρκαγιά Αργολίδα: Νεκρά δύο αδέρφια που καταπλακώθηκαν από τη στέγη

Οι πυροσβέστες εντόπισαν οστά κάτω από τα αποκαΐδια

Σε τραγωδία εκτυλίχθηκε τελικά η φωτιά που ξέσπασε στις 04:00 το πρωί της Πέμπτης σε μονοκατοικία στην Πυργέλα Αργολίδας. Δύο αδέρφια καταπλακώθηκαν από τη στέγη, η οποία κατέρρευσε τη στιγμή που προσπαθούσαν να βγουν έξω από το φλεγόμενο σπίτι τους.

Πρόκειται για μια γυναίκα με κινητικά προβλήματα και έναν άνδρα, οι οποίοι βρήκαν μαρτυρικό θάνατο. Οι άτυχοι ηλικιωμένοι βρέθηκαν μετά από 9 ώρες ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά φαίνεται να ξεκίνησε από το τζάκι του σπιτιού που ήταν αναμμένο, ενώ η πυροσβεστική βρήκε μέσα και κατεστραμμενα θερμαντικά σώματα όπως και γκαζάκια. 

Στο σημείο έσπευσαν οχτώ άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Άργους με τέσσερα οχήματα, ενώ συνέδραμαν και τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα από την πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπλίου.

Η κατάσβεση της φωτιάς ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το σπίτι ήταν κλειστό από παντού με λαμαρίνες γιατί πριν από λίγες μέρες τα δύο αδέλφια είχαν πέσει θύματα διάρρηξης. 

Η τραγωδία της οικογένειας είναι απερίγραπτη. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων πριν από χρόνια μέσα στο ίδιο σπίτι είχε χάσει τη ζωή του ένας ακόμη αδερφός τους όταν καταπλακωθηκε από μύλο. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top