Μεταξουργείο: Ψυχολογική υποστήριξη στα παιδιά που έχασαν τους γονείς τους

Η μαρτυρία οικογενειακού φίλου για το ζευγάρι που πέθανε από αναθυμιάσεις

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μεταξουργείο, όταν ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά του από διαρροή σόμπας υγραερίου. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι τα άψυχα σώματα των δύο γονέων εντόπισαν τα τρία ανήλικα παιδιά τους. 

Μεταξουργείο: Σε κατάσταση σοκ τα παιδιά του νεκρού ζευγαριού

Συγκλονίζει η μαρτυρία του οικογενειακού φίλου των δύο άτυχων γονέων που έχασαν τη ζωή τους σήμερα το πρωί στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου της οδού Βίκτωρος Ουγκώ.

«Το πρωί με πήραν τηλέφωνο τα παιδιά και μου είπαν ότι οι γονείς τους έπαθαν κάτι», δήλωσε ο φίλος της άτυχης οικογένειας.

Συγκινημένος περιγράφει πως τα τρία παιδιά του φίλου του, 7, 11 και 17 ετών σηκώθηκαν το πρωί για να πάνε σχολείο και έντρομα είδαν τους γονείς τους να είναι κείτονται νεκροί. 

Σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε - Tα τελευταία λόγια στον γιο του

«Τα τρία αγόρια, που έμειναν ορφανά, ήταν τυχερά μέσα στην ατυχία τους, καθώς η πόρτα της κρεβατοκάμαρας των γονιών ήταν κλειστή και έτσι οι αναθυμιάσεις δεν έφτασαν στα δωμάτια τους», πρόσθεσε.

Ποιοι ήταν οι δύο άτυχοι γονείς

Οι άτυχοι γονείς, με καταγωγή από το Πακιστάν, είχαν έρθει πριν από 25 χρόνια στην χώρα μας και διατηρούσαν mini market στην Καλλιθέα .

Ο 55χρονος πατέρας, ήταν μάλιστα πρόεδρος του συλλόγου σιιτών μουσουλμάνων Περιστερίου. Όσοι τον γνώριζαν προσωπικά μιλούν για ένα πολύ καλό άνθρωπο.

Τα τρία ανήλικα ορφανά αγόρια μεταφέρθηκαν, συνοδεία παιδοψυχολόγων της αστυνομίας, στο νοσοκομείο «Παίδων», όπου θα παραμείνουν έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για να δοθεί η επιμέλεια τους σε συγγενικό πρόσωπο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top