«Ο ιερέας έβριζε και χτυπούσε τη γυναίκα μου γιατί πήρε δεύτερο αντίδωρο»

Τι λέει αποκλειστικά στο Star o σύζυγος της 60χρονης

Αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λάρισα η είδηση ότι ιερέας επιτέθηκε σε μια γυναίκα 60 ετών γιατί πηρέ δεύτερο αντίδωρο.

Η ασύλληπτη επίθεση στην γυναίκα έγινε μετά την θεία λειτουργία της Πρωτοχρονιάς. Το δεύτερο αντίδωρο που πήρε φαίνεται ότι ενόχλησε αρχικά τον επίτροπο. 

Ο σύζυγός της περιέγραψε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου τα όσα εφιαλτικά έζησε η γυναίκα μέσα στην εκκλησία.

Λάρισα: Ιερέας φέρεται να χαστούκισε πιστή επειδή πήρε δεύτερο αντίδωρο

«Για ένα αντίδωρο έγινε όλη η ιστορία. Μπλέχτηκε ο επίτροπος και μετά το άκουσε ο παπάς και έγινε η φασαρία… Αυτό που έγινε, άρχισε να φωνάζει ο παπάς “φεύγα από την εκκλησία, μην ξανάρθεις”… Τέτοια πράγματα. Ιερέας και έβριζε μέσα στην εκκλησία», λέει ο σύζυγος της 60χρονης.

Ο ιερέας, όμως, δε σταμάτησε, σύμφωνα με μαρτυρίες, μόνο στις λεκτικές επιθέσεις. Όταν η γυναίκα, φεύγοντας, πήγε να ανάψει κεράκι στο εκκλησάκι, που βρίσκεται έξω από τον ναό, δέχθηκε και άλλη επίθεση.

Ο ιερέας, όπως λέει ο σύζυγός της 60χρονης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, την έπιασε από τα μαλλιά και από τον σβέρκο και της χτυπούσε το κεφάλι στον τοίχο.

«Μετά ζητούσε συγγνώμη και έλεγε “να με συγχωρέσεις”. Συγχωρούνται αυτά τα πράγματα;» Η σύζυγός μου σοκαρίστηκε. Κόπηκαν τα χείλη της, είχε μελανιές στο πρόσωπο, στον λαιμό που την έπιασε», είπε ο ίδιος.

Η επίθεση έγινε μπροστά στους πιστούς της ενορίας που δεν πίστευαν τα όσα έβλεπαν. Η γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις καθώς πονούσε. Προς το παρόν δεν έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του ιερέα, ο οποίος, όμως, θα δώσει εξηγήσεις αρχικά στα αρμόδια όργανα της Μητρόπολης Λάρισας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top