Αγριεύει η «Ζηνοβία» με νέο γύρο χιονοπτώσεων μέχρι το βράδυ

Αλλά και δύο νέες ψυχρές εισβολές μέχρι τα Φώτα!

Αγριεύει το κύμα κακοκαιρίας  «Ζηνοβία» σήμερα το απόγευμα με νέο γύρο χιονοπτώσεων όπως ανέφερε ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ Θοδωρής Κολυδάς στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star.     

Επελαύνει η "Ζηνοβία": Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Μεγαλύτερο αναμένεται να είναι το κρύο στη Βόρειο Ελλάδα, αλλά με μικρότερα σε ένταση φαινόμενα σε σύγκριση με  νοτιότερες περιοχές, καθώς από τη Θεσσαλία και πιο νότια αναμένονται πυκνές  χιονοπτώσεις από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, κυρίως από τα 400 μέτρα υψόμετρα, ακόμα και σε νησιά των Κυκλάδων.

 Φέρνει χιόνια και στην Αττική η "Ζηνοβία"!

Στις  ίδιες περιοχές,  όπου δεν χιονίσει θα σημειωθούν καταιγίδες,  που θα εξασθενήσουν πάντως σταδιακά, ενώ από αύριο η κακοκαιρία θα βρίσκεται σε ύφεση, αν και θα υπάρξουν κάποια φαινόμενα και την Τρίτη 31/12. Οι άνεμοι στο Αιγαίο αναμένεται να πέσουν επίσης από την Τρίτη, παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Όπως όμως αναφέρει και στον  προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Θ. Κολυδάς, δεν ξεμπερδέψαμε ακόμη με την κακοκαιρία, καθώς μέχρι τα Φώτα αναμένονται άλλες δύο «ψυχρές εισβολές» στη χώρα, με την πρώτη ανήμερα την Πρωτοχρονιά!  


 

Δείτε επίσης στο video την πρόγνωση της θερμοκρασίας μέχρι τα Φώτα από τον Θ. Κολυδά.   

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top