Άνοιξε τις πύλες του το μπαζάρ της «Ελπίδας»

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ θα διαρκέσει έως και αύριο

Χριστουγεννιάτικη και γιορτινή είναι η ατμόσφαιρα στο μπαζάρ του συλλόγου «Ελπίδα» στο ξενοδοχείο Σεμίραμις στο Κεφαλάρι. Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν τα δώρα τους σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τους σκοπούς του συλλόγου.  

Οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν πρωτότυπα διακοσμητικά και Χριστουγεννιάτικα στολίδια, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ μέχρι βιβλία, λιχουδιές, γούρια, αλλά και χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών του ξενώνα της «Ελπίδας», γονιών και εθελοντών.     

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη επισκέφθηκε τα περίπτερα και ευχήθηκε στους φίλους της «Ελπίδας» καλές γιορτές. 

Το γούρι της Ελπίδας διατίθεται και φέτος στα περίπτερα του συλλόγου. Το σχεδίασε η αντιπρόεδρος του σωματείου ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Γουλανδρή - Λαιμού, και είναι αφιερωμένο στα 30 χρόνια αγάπης, όσα δηλαδή τα χρόνια λειτουργίας της ΕΛΠΙΔΑΣ.

Στα 30 χρόνια ελπίδας, αγάπης, προσφοράς είναι αφιερωμένο το μπαζαρ του Σωματείου - Ελπίδα, Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο που πραγματοποιείται για 15η χρονιά.

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ της Ελπίδας θα διαρκέσει έως και αύριο. Θα είναι ανοιχτό από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το  βράδυ, ενισχύοντας τους σκοπούς του συλλόγου Ελπίδα.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top