Επαναστατική Αυτοάμυνα: Εμφανίστηκε ο 46χρονος καταζητούμενος

Με κείμενό του ισχυρίζεται ότι τραυματίστηκε μόνος του

Δείτε βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star από τη ληστεία στον Χολαργό

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική μετά από την εμφάνιση του 46χρονου καταζητούμενου ως αρχηγού της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατική Αυτοάμυνα, Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη. 

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία των τρομοκρατών στον Χολαργό

Ο Χατζηβασιλειάδης ανήρτησε κείμενο σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στο οποίο επιβεβαιώνει πως είναι ηγετικό στέλεχος της τρομοκρατικής οργάνωσης, τονίζοντας ωστόσο ότι είναι ανενεργή εδώ και χρόνια. 

«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Προφυλακίστηκαν οι δύο- Αρνούνται τις κατηγορίες

Σε μια προσπάθεια μάλιστα να «αθωώσει» τους δύο συλληφθέντες, αναφέρει πως «τα όπλα από μόνα τους δε συγκροτούν οργάνωση».

Αναφερόμενος ειδικά στον ιδιοκτήτη της γιάφκας του Χολαργού σημειώνει:

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των μελών της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»

«Ο άνθρωπος στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν τα αναφερόμενα όπλα και άλλα αντικείμενα δεν είχε ουδεμία πολιτική στράτευση και ουδεμία σχέση με προηγούμενες ή μελλούμενες παράνομες πολιτικές δραστηριότητες. Η εμπλοκή του είναι τραγική. Είναι ένας προσωπικός φίλος που δέχτηκε να με βοηθήσει σε μια δύσκολη στιγμή. Αφού με περιέθαλψε, αποδέχτηκε σαν αναπόφευκτη αναγκαιότητα λόγω της δικής μου ιδιαίτερα δύσκολης κατάστασης, χωρίς κανένα όφελος, παρά μόνο κινδύνους, να μεταφέρω προσωρινώς δικά μου πράγματα στο σπίτι του, χωρίς να γνωρίζει το ακριβές περιεχόμενο των αποσκευών μου». 

Επαναστατική Αυτοάμυνα: Το καμουφλάζ… ασθενοφόρο των τρομοκρατών

Προσθέτει ακόμα πως ο οπλισμός που βρέθηκε στο διαμέρισμα του Χολαργού μεταφέρθηκε εκεί μετά τον τραυματισμό του, γιατί έτυχε εκεί να βρει καταφύγιο, αλλά δεν πρόλαβε να τα απομακρύνει από εκεί, ώστε να μη διακινδυνεύσει την ελευθερία του φίλου του. 

«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Δίωξη για τρία κακουργήματα κατά των συλληφθέντων

Όσο για τον Βαγγέλη Σταθόπουλο, αναφέρει πως ούτε εκείνος γνώριζε για τα όπλα που είχε μεταφέρει στο σπίτι του φίλου και δεν έχει καμία ευθύνη γι’ αυτά. 

Αναφερόμενος τέλος στη ληστεία στο κατάστημα ΟΠΑΠ στον Χολαργό, τονίζει πως τραυματίστηκε μόνος του μετά από έναν αδέξιο χειρισμό του όπλου που κρατούσε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top