Κατερίνη: Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα της 17χρονης Μαρίας!

«Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια!»

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας από την Κατερίνη που μαζί με τη μητέρα της Σβέτα βρήκαν τραγικό τέλος, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν έπεσε σε χαράδρα ύψους 120 μέτρων

Σε μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το μεσημέρι της Κυριακής, ο Μανώλης Δεληγιάννης έγραψε: «Η ακριβή μου Σβέτα και η μοναδική μου Μαρία δεν υπάρχουν πια», με δεκάδες συμπολίτες μας να του δίνουν κουράγιο και να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους.

Τραγικό τέλος για μητέρα και κόρη

Νεκρές έξω από το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν ξεκινήσει από το σπίτι τους, στις 8 Νοεμβρίου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα και η 45χρονη μητέρα της Σβέτα.

Τραγωδία στην Κατερίνη: Νεκρές σε χαράδρα η 17χρονη με τη μητέρα της

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από drone που πέταξε πάνω από την ευρύτερη περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη περιοχή, στο 26ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κατερίνης-Ελασσόνας από τη στιγμή που κάτοικος εντόπισε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Η 17χρονη Μαρία-Ιωάννα αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα. Είχε εξαφανισθεί μαζί με την μητέρα της, στις 8 Νοεμβρίου, από το σπίτι τους στην Κατερίνη. Την ημέρα της εξαφάνισης το κορίτσι γιόρταζε τα γενέθλιά του και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν.

Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν ότι η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν είχε ξεκινήσει με την κόρη της, στην οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της, για μια βόλτα.

Μόλις 26 χιλιόμετρα μακριά από την Κατερίνη, στο δρόμο προς την Ελασσόνα, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη μάνα, βρέθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη χαράδρα, σε βάθος περίπου 120 μέτρων.

Για την αναζήτηση της Μαρίας-Ιωάννας είχε εκδοθεί εδώ κι αρκετές ημέρες amber alert. 

Η ανάρτηση του τραγικού πατέρα

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top