«Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία στον Χολαργό

Η στιγμή που ο ένας τρομοκράτης τραυματίζει τον άλλον

οι συλληφθέντες

Είναι η στιγμή που «πρόδωσε» τους δύο τρομοκράτες της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» και αποτέλεσε την αρχή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι και να φτάσει στα ίχνη τους η Αντιτρομοκρατική. 

Επιχείρηση Αντιτρομοκρατικής: Βρέθηκε η αρχική γιάφκα των τρομοκρατών

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Πρώτο Θέμα, από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος στο πρακτορείο ΟΠΑΠ, όπου τα μέλη της οργάνωσης πραγματοποίησαν ληστεία στις 21 Οκτωβρίου, δείχνει πώς τραυματίστηκε ο ένας από τους τρομοκράτες. 

Αυτό είναι το προφίλ των συλληφθέντων για τρομοκρατία

Οι δύο άνδρες, ο 46χρονος που αναζητείται και ο 41χρονος που έχει συλληφθεί, βγαίνουν από το πρακτορείο. Ο 41χρονος κρατά το καλάσνικοφ και τον ακολουθεί ο συνεργός του. 

Καθώς βγαίνει από την πόρτα, προσπαθεί να δώσει το όπλο στον 46χρονο, όμως τα χέρια τους χτυπάνε, το όπλο εκπυρσοκροτεί και τραυματίζει τον καταζητούμενο τρομοκράτη στο γόνατο. 

Κουτσαίνοντας ακολουθεί τον συνεργό του, ανεβαίνει στη μοτοσικλέτα τους και μαζί απομακρύνονται από το σημείο. Λίγα μέτρα πιο κάτω, αφήνουν τη μηχανή, αφού την έχουν πλύνει με χλωρίνη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. 

Ο κάλυκας που άφησαν πίσω τους, αλλά και το DNA από το αίμα του 46χρονου οδήγησαν τελικά την Αντιτρομοκρατική στα ίχνη τους και στην γιάφκα που διατηρούσαν λίγα μέτρα πιο κάτω. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top