Πυρετώδεις προετοιμασίες στον «Μύλο των Ξωτικών» - Πότε ανοίγει

Φετινό θέμα θα είναι ο «Καρυοθραύστης»

Ο Νοέμβριος μπήκε και μαζί μ΄αυτόν ξεκίνησαν και οι στολισμοί για τα Χριστούγεννα.

Ήδη στον «Μύλο των Ξωτικών» οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις, καθώς το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Ελλάδας θα ανοίξει φέτος για 8η συνεχόμενη χρονιά τις πύλες του στις 29 Νοεμβρίου 2019 μέχρι και τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Φετινό θέμα θα είναι το διασημότερο χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Ε.Τ.Α. Χόφμαν, ο «Καρυοθραύστης», ο οποίος θα ζωντανέψει στον Μύλο Ματσόπουλου την παραμονή των Χριστουγέννων.Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τη μαγική ιστορία του ξύλινου Καρυοθραύστη και της μικρής Κλάρας στα 4 παραμυθένια Βασίλεια, και να συναντήσουν τη Νεραΐδα των Ζαχαρωτών, τη Βασίλισσα των Λουλουδιών, την Μπαλαρίνα των παιχνιδιών και τον Άη Βασίλη, στο βασίλειο του Πάγου. 

Όσο για τον Άη Βασίλη; Έχοντας μαζί τους τους πολύτιμους βοηθούς του τα ξωτικά και τους παραμυθένιους ταράνδους, έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του για να προλάβει μέχρι τα Χριστούγεννα να επισκεφθεί τα παιδιά όλου του κόσμου και να καταλήξει στον αγαπημένο του Μύλο των Ξωτικών.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» ξεκίνησε στις 9 Δεκεμβρίου του 2011 όταν ο Άη Βασίλης μεταμόρφωσε τον Μύλο Ματσόπουλου, στα Τρίκαλα, στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, τον «Μύλο των Ξωτικών». Τα παλιά φουγάρα πήραν μπροστά και από τότε δουλεύουν ασταμάτητα, με μοναδικό σκοπό να προσφέρουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top