Στο «σφυρί» τα έπιπλα του γραφείου του Αριστοτέλη Ωνάση

Περνούν σε... κοινούς θνητούς

Στο «σφυρί» βγάζει η Εθνική τράπεζα τα έπιπλα του θρυλικού γραφείου του Αριστοτέλη Ωνάση στην πάλαι ποτέ Ολυμπιακή. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να τα αποκτήσουν υποβάλλοντας προσφορές έως τα μέσα Νοεμβρίου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

«Το γραφείο του είχε χαυλιόδοντες τέτοια πράγματα. Ήταν ένα πράγμα σκαλιστό γύρω γύρω, στο γραφείο εδώ στο βαπόρι, είχε στις άκρες ελεφαντόδοντο και μάλιστα του είχαν κι ένα γυαλί από πάνω. Είχε ένα όμορφο γυαλάκι» είπε ο Γεράσιμος Σταύρακας, ναύτης στη θαλαμηγό «Χριστίνα». 

Εθνική Τράπεζα: Ως τις 20 Νοεμβρίου οι προσφορές 

Τώρα, τα έπιπλα του γραφείου του Αριστοτέλη Ωνάση θα μπορέσουν να τα αποκτήσουν και... κοινοί θνητοί. Η Εθνική τράπεζα, ως ειδική εκκαθαρίστρια περουσιακών στοιχείων της Ολυμπιακής Αεροπορίας, τα εκποιεί με ποσό εγγύησης 15.000 ευρώ.

Οι προσφορές θα πρέπει να γράφουν ρητώς το προσφερόμενο τίμημα, το οποίο και θα πρέπει να καταβληθεί τοις μετρητοίς. Η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών λήγει στις 20 Νοεμβρίου! 

Η Εθνική τράπεζα εκποιεί και άλλα περιουσιακά στοιχεία της Ολυμπιακής Αεροπορίας.. από κτήρια και ακίνητα μέχρι... εργαλεία επισκευής κινητήρων και ανυψωτικά μεγάλων αεροσκαφών! 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top