Τεστ DNA ζητά η μητέρα που της της είπαν ότι το μωρό της πέθανε στη γέννα

Για 40 ημέρες το βρέφος ήταν στο ψυγείο χωρίς να έχει γίνει η νεκροψία

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μητέρας στην οποία είπαν από το νοσοκομείο ότι το μωρό της πέθανε στη γέννα. 

Η ίδια είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως εννιά μήνες περίμενε να φέρει στον κόσμο το παιδί της, όμως τον Αύγουστο ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Της είπαν ότι το μωρό της ήταν νεκρό. Ζήτησε να μάθει πού το έθαψαν, τι συνέβη στο μωρό της αλλά δεν πήρε απαντήσεις. Αυτό που ζητάει πλέον είναι να μάθει την αλήθεια. 

Αναζητώντας στοιχεία για το που θάφτηκε το μωρό της ανακάλυψε ότι επί 40 ημέρες εκείνο βρισκόταν στο ψυγείο, χωρίς να έχει γίνει η νεκροψία – νεκροτομή. 

«Το παιδί μου δεν είναι σκυλί να είναι στα αζήτητα. Εδώ ένα σκυλάκι το θάβεις, εμάς να μην μας ενημερώσουν;» 

Οι γονείς κατέθεσαν αίτημα στο Δημόσιο νοσοκομείο προκειμένου να πάρουν τον φάκελο στα χέρια τους και εκεί πληροφορήθηκαν ότι έγινε η νεκροψία – νεκροτομή του βρέφους, χωρίς όμως να έχουν ενημερωθεί. 

«Θέλω να μάθω εάν είναι δικό μου το παιδί που έχει πεθάνει. Θέλω, επίσης, να δω πού το έχουν θάψει. Ζητήσαμε τεστ DNA για να μάθουμε την αλήθεια κάποια στιγμή. Δεν μπορούμε να ζούμε με αυτό» ανέφερε η μητέρα. 

Την Τετάρτη, μαζί με τον σύζυγό της, επισκέφθηκαν τον αρμόδια εισαγγελέα για να καταθέσουν αίτημα διεξαγωγής εξέτασης DNA. 

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος τους, Σταύρος Γεωργίου, «πρώτα από όλα πρέπει να διαπιστώσουμε εάν το παιδί είναι των εντολέων μου». 

«Από τη γέννηση και μέχρι την ταφή του δεν το είδαν ποτέ» τόνισε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top