Τραγωδία στην Αργολίδα: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 12χρονη Μιχαέλα

Έχασε τη μητέρα της σε σοκαριστικό τροχαίο

Δείτε το video από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Μάχη για τη ζωή της δίνει η 12χρονη Μιχαέλα που τραυματίστηκε στην Αργολίδα, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο πατέρας της και στο οποίο επέβαινε με τη μητέρα της, συγκρούστηκε με φορτηγό.

Αποτέλεσμα ήταν η 51χρονη μητέρα της Μιχαέλας να σκοτωθεί ακαριαία, η ανήλικη να νοσηλεύεται στην Εντατική, και ο πατέρας να έχει τραυματιστεί.

Αργολίδα: Σκοτώθηκε μητέρα σε τροχαίο - Στο νοσοκομείο το παιδί της

H Μιχαέλα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς της Μιχαέλας

Το κοριτσάκι χθες το βράδυ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων η «Αγία Σοφία».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Μιχάλης Τουσας, θείος της ανήλικης, δήλωσε:

Να πάνε όλα καλά για το κορίτσι και ό,τι πεί ο Θεός!Πήγε να στρίψει, ερχόταν όμως ένα αμάξι, λίγο με υπερβολική ταχύτητα και τράκαραν. Η μητέρα απεβίωσε εκείνη τη στιγμή, ο ξάδελφος μου είναι στο Άργος είναι καλύτερα, θα βγεί σήμερα. Για το κοριτσάκι περιμένουμε να μας πουν νέα...

Η 51χρονη μητέρα της Μιχαέλας, δυστυχώς σκοτώθηκε ακαριαία από τη σφοδρή σύγκρουση

Πώς συνέβη το τροχαίο-σοκ στην Αργολίδα 

Η Μιχαέλα, μαζί με τους γονείς της, είχαν πάει στο χωριό της γιαγιάς της στην Κοιλάδα Αργολίδας για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι η εκδρομή της οικογένειας θα κατέληγε σε τραγωδία. 

Χθες στις 6:30 το απόγευμα και ενώ είχαν πάρει το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, την ώρα που περνούσαν από το χωριό Κολιάκι, ο πατέρας και οδηγός του αυτοκινήτου αποφάσισε να κάνει μια στάση σε ένα φούρνο. Όμως η αριστερή στροφή που έκανε ο 47χρονος στάθηκε μοιραία. Φορτηγό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα εμβόλισε το αυτοκίνητο του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το αυτοκίνητο του έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών, με αποτέλεσμα να βρεί τραγικό θάνατο η 51 ετών σύζυγός του και η κορούλα τους να εγκλωβιστεί στα συντρίμια και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top