Περίεργες κλήσεις στο «100»: Τους κάλεσαν μέχρι και για φάντασμα!

«Έχουμε ακούσει για ηλικιωμένους που δεν μπορούν να ποτίσουν τις γλάστρες»

Και τι δε λέγεται… στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, το γνωστό σε όλους μας «100»! Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, περιέγραψε στο OPEN περιστατικά από αστείες και περίεργες κλήσεις στο 100… που δεν παραπέμπουν και πολύ στις αρμοδιότητες των αστυνομικών. 

«Έχω 30 χρόνια στα περιπολικά της Άμεσης Δράσης, το λεγόμενο «100». Έχουμε ακούσει για σκυλάκια που ουρούν μέσα σε πατατάκια, ηλικιωμένους που δεν μπορούν να ποτίσουν τις γλάστρες τους, μοναχικές κυρίες που ψάχνουν συντροφιά, κάποιους που παίρνουν να πουν τον πόνο τους για τα παιδιά τους. Στέλνουμε περιπολικά παντού» λέει χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, στο Open.

Άλλες παράξενες κλήσεις που έχουν καταγραφεί, σχετίζονται με άτακτα ζευγάρια που δεν αφήνουν τους από κάτω να κοιμηθούν, αλλά και για νεαρούς που μπήκαν σε οίκο ανοχής και άρχισαν να ρίχνουν κροτίδες.

Βέβαια, το πιο περίεργο περιστατικό ήταν από 16χρονη φαρσέρ, η οποία φορούσε ένα λευκό σεντόνι παρίστανε το φάντασμα του νεκρού διαχειριστή πολυκατοικίας και ζητούσε κάθε βράδυ τα κοινόχρηστα από κυρία- ένοικο. Η κυρία που κάλεσε την αστυνομία είχε πειστεί ότι επρόκειτο όντως για το φάντασμα του διαχειριστή και ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια από την Ελληνική Αστυνομία! 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top