Aιγάλεω: Ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας 14χρονους για να τους κλέψουν

Τους πήραν τα κινητά και τα παπούτσια στο Μπαρουτάδικο

Για δύο κινητά και ένα ζευγάρι παπούτσια δύο 14χρονοι μαθητές έπεσαν θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα νεαρών στην περιοχή του Μπαρουτάδικου στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 20:00 το απόγευμα της Τετάρτης. Τα παιδιά είχαν τελειώσει το απογευματινό τους μάθημα και επέστρεφαν σπίτι με τους φίλους τους.

Τέσσερις νεαροί φέρονται να είχαν κρυφτεί στα σκοτεινά στην είσοδο του Μπαρουτάδικου. Με το που είδαν τους δύο ανήλικους άρχισαν να τους ξυλοκοπούν, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε μία ομάδα άλλων δέκα ατόμων. 

«Ακούμε φωνές ξαφνικά και βλέπουμε πολλά μηχανάκια να έρχονται προς τα εμάς με κράνη, καδρόνια και πέτρες» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, προσθέτοντας πως όσοι ήταν μπροστά προσπάθησαν να τους σταματήσουν αλλά δεν τα κατάφεραν. «Όταν είδαν ότι είχε αίματα τον άφησαν και έφυγαν».

«Τον έριξαν κάτω και τον πλάκωσαν χωρίς αιτία. Έναν 13χρονο τον έπιασαν μέσα στο Μπαρουτάδικο και τον άφησαν λιπόθυμο. Έκανε ράμματα μέσα στο κεφάλι και έχει κατάγματα» ανέφερε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

Ο ένας μαθητής έμεινε λιπόθυμος με πολλά κατάγματα, και στον δευτερο έσπασαν το σαγόνι και τα πλευρά του.

Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές φώναξαν την αστυνομία, ενώ τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top