Θύμα των ληστών με το make up ο ιδρυτής της εταιρείας καλλυντικών «Korres»

Τι έγραψε ο ίδιος στη σελίδα του στο Facebook

Θύμα των «ληστών με το make up» έπεσε ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας καλλυντικών «Korres», Γιώργος Κορρές, στο κέντρο της Αθήνας. 

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τη σελίδα του στο Facebook, θέλοντας να προειδοποιήσει και άλλους, που ενδεχομένως πέσουν θύματα της συγκεκριμένης σπείρας, η οποία δρα τον τελευταίο καιρό στο κέντρο της Αθήνας. 

Οι ληστές πλησιάζουν τα θύματά τους, λερώνοντας το σακάκι τους. Το θύμα αναγκάζεται να το βγάλει για να δει και να καθαρίσει τον λεκέ και τότε εκείνοι, δήθεν προσπαθούν να τον βοηθήσουν, κι ένας από αυτούς αρπάζει την τσάντα του θύματος, την οποία πιθανώς έχει αφήσει στο πεζοδρόμιο. 

Όπως αναφέρει ο κύριος Γιώργος Κορρές, ο ίδιος έπεσε θύμα των ληστών το βράδυ της Πέμπτης την πλατεία Συντάγματος, όπου περπατούσε μαζί με δύο συνεργάτες του από την Ασία. 

Κάποια στιγμή εκείνοι συνειδητοποίησαν ότι κάποιος τους λέρωσε τα σακάκια τους με υγρό make up. 

Στη γωνία της Φιλελλήνων προσπαθούν και οι τρεις με υγρά μαντηλάκια να καθαρίσουν τα σακάκια τους, όταν ο κ. Κορρές αντιλαμβάνεται ότι δύο νεαροί μιλούν στον έναν από τους συνεργάτες του κι ένας τρίτος αρπάζει την τσάντα του, την οποία είχε ακουμπήσει στο έδαφος για να καθαρίσει το σακάκι του. 

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και οι τρεις είχαν εξαφανιστεί. 

«Κοιταζόμαστε σαν ηλίθιοι, απολύτως παραδομένοι στην αφέλειά μας και στην αδυναμία μας να καταλάβουμε ότι υπήρξαμε "στόχοι" για τουλάχιστον 5 λεπτά», έγραψε ο πρόεδρος των καλλυντικών «Korres».

Πάντως, για καλή του τύχη, ο επιχειρηματίας είχε στο σακάκι του, πιστωτικές κάρτες, διαβατήριο και το κινητό του τηλέφωνο κι έτσι η ζημιά περιορίστηκε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top