Πρώτο κουδούνι με... δύο μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο της Γαύδου

Πρόκειται για δύο αδέλφια, την Κέλλυ και τον Νίκο

παιδάκι στο σχολείο

Κανονικά χτύπησε το «πρώτο κουδούνι» για τη νέα σχολική χρονιά και στην ακριτική Γαύδο. 

Στο δημοτικό σχολείο του νησιού υπάρχουν μόνο δύο μαθητές, δύο αδέλφια, η Κέλλυ και Νίκος, ενώ εκεί τοποθετήθηκε η εκπαιδευτικός, Μαρία Δανά, που θα τους κάνει μάθημα. 

Ξεκινά η σχολική χρονιά! Πρώτο κουδούνι και αγιασμός σήμερα στα σχολεία

Η τελετή του αγιασμού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι και τα δύο παιδιά πήραν από μια σχολική τσάντα με όλα τα αναγκαία σχολικά είδη, που προσέφερε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων. 

#θυμαμαι_στο_σχολειο: Το απόλυτο trend στο Twitter

Όπως ανακοίνωσε ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων, Μανώλης Μηλιαράκης, για δεύτερη σχολική χρονιά θα εφαρμοστεί στο σχολείο της Γαύδου το πρόγραμμα για τη διενέργεια μαθημάτων αγγλικής γλώσσας και πληροφορικής μέσω διαδικτύου από την έδρα της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Χανίων.

Παράλληλα το σχολείο, με τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης, απέκτησε νέο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει διαδραστικό προτζέκτορα, νέο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και βιντεοκάμερα.

Σχολικά κυλικεία: Οι τιμές και τα προϊόντα που πρέπει να πωλούνται

Η δήμαρχος Γαύδου Λίλιαν Στεφανάκη ευχήθηκε στους δύο μαθητές δημιουργική και χαρούμενη σχολική χρονιά.

«Για τους ξεχωριστούς ακρίτες μαθητές και τους δασκάλους τους, ευχόμαστε η νέα σχολική χρονιά να είναι ένα αξέχαστο δημιουργικό ταξίδι στη μάθηση και την πρόοδο» είπε χαρακτηριστικά η κ. Στεφανάκη.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top