Μύκονος: Συνελήφθη 25χρονος με «σιρόπι βιασμού»

«Το ήθελα για εμένα και τους φίλους μου»

Μεγάλο προβληματισμό στις αρχές ασφαλείας προκαλεί η σύλληψη ενός νεαρού που είχε στην κατοχή του το αυτοσχέδιο «σιρόπι βιασμού».Ο 25χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Μυκόνου από τις λιμενικές αρχές και σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε ότι το σιρόπι το έχει για προσωπική χρήση και για τους φίλους του.

25χρονος: «Το ήθελα για εμένα και τους φίλους μου»

Όπως δήλωσε ο ίδιος, «όλα αυτά τα έχω για προσωπική χρήση. Τα μικρά μπουκαλάκια τα χρησιμοποιώ για να δώσω καμία φορά σε κανένα φίλο μου. Δεν τα πουλάω».
 
Από τα μέσα Αυγούστου, οι λιμενικοί παρακολουθούσαν τις κινήσεις του νεαρού, καθώς είχαν πληροφορίες ότι είχε στην κατοχή του ύποπτες ουσίες. Όταν τον συνέλαβαν, τους οδήγησε στο σπίτι του όπου τους παρέδωσε όλα τα αντικείμενα καθώς και τις σύριγγες της ινσουλίνης, τις οποίες χρησιμοποιούσε για δοσομετρητή.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο φαρμακευτικού συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνο Λουράντο, «είναι ουσιαστικά ένα άχρωμο και άοσμο υγρο, που δεν γίνεται αντιληπτό ούτε σε ένα ποτήρι με καθαρό νερό. Προκαλεί ουσιαστικά αναστολή των σεξουαλικών αντιδράσεων και παραισθήσεις όπως και ψευδαισθήσεις».

Υγρά καθαρισμού αυτοκινήτων χρησιμοποιούν για να φτιάξουν το επικίνδυνο σιρόπι

Το υγρό, το οποίο μετατρέπεται σε «σιρόπι βιασμού», χρησιμοποιείται για καθαρισμό εξαρτημάτων των αυτοκινήτων.

«Κυκλοφορεί ελεύθερα, όμως σε αυτό μέσα βάζουν διάφορες μεθαμφεταμίνες κεταμίνες διάφορα άλλα πράγματα, τα οποία βεβαίως εντάσσονται στον χώρο των ναρκωτικών, τα οποία είναι απαγορευμένα» δήλωσε ο κ.Λουράντος. 

Ο 25χρονος είχε στην κατοχή του ακόμη και διάφορα άλλα ναρκωτικά χάπια. Ο νεαρός το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε στις δικαστικές αρχές.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top