«Τρόμος» στην Μπρατισλάβα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Δέχτηκαν πλαστικές σφαίρες από τη σλοβακική αστυνομία

Τον τρόμο έζησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που ταξίδεψαν στην Σλοβακία για το παιχνίδι της ομάδας τους την Πέμπτη. Όπως καταγγέλλουν, οι Σλοβάκοι αστυνομικοί στο γηπεδο της Μπρατισλάβα, άνοιξαν πυρ εναντίον τους με πλαστικές σφαίρες, όταν υπήρξε ένταση στην εξέδρα!  

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, η σλοβακική αστυνομία δεν περιορίστηκε σε ρίψη δακρυγόνων, αλλά άνοιξε πυρ με πλαστικές σφαίρες εναντίον των Ελλήνων οπαδών. Σε φωτογραφία που οπαδοί του ΠΑΟΚ έδωσαν στη δημοσιότητα, φαίνεται πως οι αστυνομικοί σημάδευαν από πολύ μικρή απόσταση. 

Πυρ με πλαστικές σφαίρες εναντίον των φίλων του ΠΑΟΚ

Τέσσερις φίλοι του δικέφαλου μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τραύματα ενώ εγιναν και έξι προσαγωγές. Μαλιστα ένας απο τους οπαδούς που είχε σοβαρά τραύματα στο μάτι, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με το τσάρτερ της ομάδας.

Σύμφωνα με τους Θεσσαλονικείς, είχε προηγηθεί ένταση με τους σεκιούριτι του γηπέδου που χρησιμοποίησαν σιδερένια γκλομπ και στη συνέχεια άντρες της σλοβακικής αστυνομίας ανέλαβαν δράση. 

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατήγγειλαν τα όσα συνέβησαν στους απεσταλμένους της UEFA που ήταν στο γήπεδο και προχώρησαν και σε επίσημο διάβημα διαμαρτυρίας. Ανακοίνωση για τη στάση της Σλοβακικής αστυνομίας εξέδωσε και το κόμμα «Ελληνική Λύση» αναφέροντας: 
«Αυτό ονομάζεται Ευρωπαϊκή "αλληλεγγύη";  Όταν αυτούς τους βάρβαρους τους βάζαμε χωρίς κανέναν όρο στην Ε.Ε, αυτά είναι τα αποτελέσματα!». 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο εδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top