Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των τουριστών στη Σαμοθράκη: Πολιόρκησαν πλοίο

Ένταση και οργή από τους επιβάτες

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των τουριστών που βρίσκονται στη Σαμοθράκη, καθώς παρότι την Τετάρτη ξεκίνησαν τα πρώτα δρομολόγια των πλοίων και άρχισε να αποσυμφορείται το νησί, στο λιμάνι εκτυλίχθηκαν για μια ακόμα φορά πρωτοφανείς εικόνες. 

Εκατοντάδες επιβάτες που είχαν αποκλειστεί στο νησί σχημάτισαν τεράστιες ουρές, ελπίζοντας να βρουν μια θέση στο πλοίο. Όμως η ταλαιπωρία και ο πολυήμερος αποκλεισμός στο νησί έφερε εκνευρισμό και σημειώθηκαν εντάσεις. 

Λύση στο πρόβλημα της Σαμοθράκης – Tα δρομολόγια που προγραμματίστηκαν

Ομάδα νεαρών επιχείρησε να εισβάλει στο οχηματαγωγό ANAX που είχε δέσει στο λιμάνι της Σαμοθράκης για να μεταφέρει αυτοκίνητα και φορτηγά, όχι όμως επιβάτες στην Αλεξανδρούπολη. 

Ταλαιπωρία στη Σαμοθράκη: Την Τετάρτη το επόμενο δρομολόγιο πλοίου

Επενέβησαν άνδρες του Λιμενικού, οι οποίοι μαζί με κατοίκους και τους πιο ψύχραιμους από τους επιβάτες, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποτρέψουν την έφοδο. 

Ένταση σημειώθηκε και κατά την επιβίβαση στο επιβατηγό – οχηματαγωγό Andros Jet, καθώς οι επιβάτες στοιχίζονταν επί ώρες στις ουρές και ξαφνικά ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχει χώρος για άλλους επιβάτες στο πλοίο. 

Κάποιοι από αυτούς τότε εκνευρισμένοι άρχισαν να πολιορκούν το πλοίο, ώστε να μπορέσουν να επιβιβαστούν και να φύγουν. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top