Σοκ σε Χίο: Άνδρας προσπάθησε να απαγάγει 9χρονο αγοράκι

Η μητέρα του παιδιού περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές

Σε κόλαση παραλίγο να μετατραπεί η γιορτή της Μαστίχας στα Αρμόλια Χίου για μια 4μελή οικογένεια. 

Η οικογένεια είχε πάει για να διασκεδάσει. Μέσα σε δευτερόλεπτα το γλέντι εξελίχθηκε σε θρίλερ, όταν ένας καλοντυμένος άνδρας, υπεράνω πάσης υποψίας, προσπάθησε -όπως καταγγέλλουν- να αρπάξει το αγοράκι της οικογένειας.

«Ο άντρας μου ήταν δεξιά μου μαζί με την κόρη μου, μπροστά ο γιος μου και εκείνη τη στιγμή περνάει ξαφνικά ένας κύριος ψηλός γύρω στο 1.90 ανοιχτόχρωμος, ανοιχτό δέρμα, με μούσια, με ένα λευκό πουκάμισο με το μπλε καρό σχέδιο. Μου χαμογελάει, ασυναίσθητα χαμογελώ, στρέφω δεξιά μου, βλέπω τον σύζυγο μου με την κόρη μου και κοιτούσαν κάπου αλλού. Κοιτάω μπροστά στα πόδια μου δεν βλέπω τον μικρό. Στρέφω αριστερά και τον βλέπω  να κρατάει το παιδάκι και να προχωράει μέσα στο πλήθος» περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Ο μικρός παρασυρόμενος από την γιορτινή ατμόσφαιρα και την πολυκοσμία, πίστεψε ότι ο 55χρονος άνδρας που τον κρατούσε ήταν ο πατέρας του. Για καλή του τύχη η μητέρα του αντιλήφθηκε σχεδόν αμέσως πως κάτι δεν πάει καλά 

«Ξαφνικά βάζω τις φωνές. Αυτός αφήνει από το μπράτσο το παιδάκι και χώνεται μέσα στον κόσμο. Το παιδάκι το μόνο που παρατήρησε, την ώρα που άκουσε το όνομα και τις φωνές, είναι ότι ο άνδρας είχε μπλε μάτια», προσθέτει η μητέρα του αγοριού.

Το αγοράκι επέστρεψε στην αγκαλιά των γονιών του και η υπόθεση είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας.

Η μητέρα, όμως, είναι ακόμη σοκαρισμένη και κάνει έκκληση στους γονείς να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα κάθε στιγμή. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top