Φορτηγατζής ξυλοκόπησε εφοριακούς - «Με ρήξη τυμπάνου η γυναίκα»

Ήθελαν να του κάνουν έλεγχο και τους έστειλε στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο ελεγκτές της ΑΑΔΕ όταν επιχείρησαν να ελέγξουν έναν φορτηγατζή στο Ρέθυμνο, ο οποίος τους επιτέθηκε. 

Το φορτηγό ήταν σταματημένο σε καντίνα λίγο έξω από την πόλη του Ρεθύμνου. Οι εφοριακοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, ζήτησαν από τον οδηγό παραστατικά και αποδεικτικά έγγραφα για το φορτίο που μετέφερε και τότε εκείνος άρχισε να τους ξυλοκοπά άγρια για να αποφύγει τον έλεγχο. 

Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή για να εξαφανιστεί. Έχει αναγνωριστεί και αναζητείται, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι γνωστός στις αρχές. Αμέσως μετά την επίθεση ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε τους δύο εφοριακούς στο νοσοκομείο. Η γυναίκα μάλιστα έπαθε ρήξη τυμπάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία τους δε διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Τα τραύματα στο κεφάλι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προέρχονται από γροθιές, ενώ υποβάλλονται σε μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν έχουν κάποια εσωτερική αιμορραγία. Και οι δύο βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. 

Από την πρώτη στιγμή, ενημερώθηκε ο διοικητής της ΑΑΔΕ για το επεισόδιο, ο οποίος μεταβαίνει στην Κρήτη. Ο κ. Πιτσιλής, επικοινώνησε με την ηγεσία της ΕΛΑΣ, που κινητοποιήθηκε άμεσα, αναζητώντας τα ίχνη του δράστη, ενώ αφαιρέθηκαν επί τόπου οι πινακίδες του φορτηγού.

Μαρτυρία σοκ: «Υπήρξε η πρώτη γνωμάτευση για ρήξη τυμπάνου από τις γροθιές που δέχτηκε»

Στα πλαίσια του προληπτικού ελέγχου ζήτησαν να γίνει έλεγχος διακίνησης σε ένα φορτηγό, νομίζω ήταν φορτωμένο με κάρβουνα. Ο φορολογούμενος οδηγός αντέδρασε και άρχισε να προπηλακίζει συναδέλφους. Υπήρξε η πρώτη γνωμάτευση για ρήξη τυμπάνου από τις γροθιές που δέχτηκε» Γιώργος Παπαδάκης , Πρόεδρος Εργαζομένων ΔΟΥ ανατ. Κρήτης.

Πιτσιλής: «Θα πατάξουμε τέτοια φαινόμενα»

«Πρωτοφανή και άνανδρη» χαρακτήρισε την επίθεση,  στους υπαλλήλους των ελεγκτικών υπηρεσιών,  ο Πρόεδρος της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής. «Τέτοιες επιθέσεις δε μας πτοούν αλλά μας οπλίζουν με δύναμη και αποφασιστικότητα στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top