Κιάτο: «Μου είχε ζητήσει η μητέρα μου να τη θάψω»-Τι ισχυρίστηκε ο 52χρονος

Την έθαψε στην αυλή του σπιτιού της και έπαιρνε τη σύνταξή της

Σοκ έχει προκαλέσει στο Κιάτο η αποκάλυψη ότι γιος έθαψε την μητέρα του στην αυλή του σπιτιού της στην περιοχή, Μικρός Βάλτος, και έπαιρνε από τον περασμένο  Νοέμβριο την σύνταξη της, περίπου 400 ευρώ. 

Κιάτο: Έθαψε τη μητέρα του μέσα στην αποθήκη του σπιτιού τους

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο μετά από καταγγελία γυναίκας ότι είχε μήνες να δει την 82χρονη. Οταν ρώτησαν το γιο που βρίσκεται η μητέρα του εκείνος ομολόγησε ότι είχε πεθάνει από τον περασμένο Νοέμβριο  και την έθαψε. Υπέδειξε ακόμη και το σημείο, το οποίο βρισκόταν σε μια αποθήκη στην αυλή του σπιτιού. 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, αποκάλυψαν τι ισχυρίστηκε ο 52χρονος στις Αρχές. 

Μου είχε ζητήσει η μητέρα μου όταν πεθάνει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού μας .Έπαιρνα τη σύνταξη για να μην με υποψιαστούν ότι την είχα θάψει

Σύμφωνα με την κατάθεση του γιου, η γυναίκα,  συνταξιούχος του ΟΓΑ, πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Εκείνος το ανακάλυψε μια ημέρα μετά και στη συνέχεια την έθαψε. Δεν αποκάλυψε σε κανέναν το μακάβριο μυστικό και έπαιρνε τα χρήματα από τη σύνταξη. 

Ελεύθερος ο γιος με τον νέο Πονικό Κώδικα

Ο ιατροδικαστής στη νεκροψία - νεκροτομή που θα ολοκληρωθεί σήμερα θα καταλήξει και στα ακριβή αίτια του θανάτου της άτυχης γυναίκας. Ο γιος της κρατείται για παράβαση του ΚΟΚ. Δ εν μπορεί να του αποδοθεί κατηγορία για περιύβριση νεκρού, καθώς με τον νέο Ποινικό Κώδικα έχει καταργηθεί. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top