Θαλάσσια σπορ άνευ αλκοόλ

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία στέλνει το δικό της μήνυμα μέσω του Γιάννη Δρυμωνάκου

Ολυμπιακή Ζυθοποιία Γιάννης Δρυμωνάκος

Μια διαφορετική καμπάνια για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ πραγματοποιεί η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, σε συνεργασία με την κοινωνική, μη-κερδοσκοπική πρωτοβουλία Safe Water Sports, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες στο νερό και τη θάλασσα. 

Ολυμπιακή Ζυθοποιία Γιάννης Δρυμωνάκος

Με πρεσβευτή και πρωταγωνιστή της καμπάνιας τον πρωταθλητή Ευρώπης στην κολύμβηση, Γιάννη Δρυμωνάκο, και κεντρικό μήνυμα το «Απόλαυσε την ασφάλεια» (#EnjoySafety), η εταιρία αποφάσισε να επικοινωνήσει δημιουργικά πως η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ πρέπει πάντα να ακολουθεί και όχι να προηγείται ή να συνδυάζεται με δραστηριότητες μέσα στο νερό.

Ολυμπιακή Ζυθοποιία Γιάννης Δρυμωνάκος

O Έλληνας πρωταθλητής της κολύμβησης Γιάννης Δρυμωνάκος και πρεσβευτής της καμπάνιας, μέσα από μία αυτοβιογραφική μικρού μήκους ταινία, μας δείχνει πως να απολαμβάνουμε την ασφάλεια. Με εικόνες και χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού, μοιράζεται με όλο τον κόσμο τις μικρές και μεγάλες απολαύσεις στο υγρό στοιχείο, αναδεικνύοντας τη σημασία του να παραμένεις ασφαλής στο νερό.   

Η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, πιστή στον Σκοπό της «Ζυθοποιούμε για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο», καλεί και αυτό το καλοκαίρι τους καταναλωτές της να απολαμβάνουν τα προϊόντα της στις παραλίες της χώρας με υπευθυνότητα.

Η προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ και της ασφάλειας στο νερό έρχεται να ενισχύσει το στόχο της Safe Water Sports για ένα καλοκαίρι χωρίς ατυχήματα, την ίδια ώρα που η χώρα μας κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρώπη σε πνιγμούς και ατυχήματα στη θάλασσα.

Για να είμαστε και το επόμενο καλοκαίρι όλοι μαζί.

Δείτε περισσότερα για την ενέργεια:
https://www.olympicbrewery.gr/el/node/280
https://www.facebook.com/olympicbrewery/ 
 

Περισσότερα για το έργο της Safe Water Sports στην Επίσημη Σελίδα της εδώ
#EnjoySafety #Olympic Brewery #SafeWaterSports 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top