Εξαφάνιση 30χρονου στην Αλόννησο: Τα βασανιστικά «γιατί» της μάνας

«Τον σκότωσαν! Είμαι σίγουρη» επιμένει η μητέρα του Γ. Καραμηχαηλίδη

Τρία χρόνια έχουν περάσει από την μυστηριώδη εξαφάνιση του Γιώργου Καραμηχαηλίδη στην Αλόννησο. Η μητέρα του μιλώντας  στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Λευκή Γεωργάκη, υποστηρίζει πως κάποιοι  σκότωσαν το γιο της και προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση.

Τρία βασανιστικά χρόνια προσεύχεται και περιμένει μια απάντηση. Πως χάθηκε ο Γιώργος της, το παιδί της, στα νερά της Αλοννήσου; Γιατί οι άνθρωποι που τον είδαν τελευταίοι μέσα στη θάλασσα δεν τον βοήθησαν;  

Ο 30χρονος είχε πάει για διακοπές με τη φίλη του στο νησί. Δυο ντόπιοι ερασιτέχνες ψαράδες υποστήριξαν ότι τον είδαν πάνω σε ένα καΐκι στο λιμάνι. Όταν του έκαναν παρατήρηση εκείνος έπεσε στη θάλασσα και προσπάθησε να ανεβεί στη βάρκα τους. Υποστηρίζουν ότι φοβήθηκαν και τον απώθησαν.

Τις επόμενες ημέρες βρέθηκαν στο λιμάνι το σακίδιο του Γιώργου, τα ρούχα τα εσώρουχα, ακόμα και το ένα από τα παπούτσια του. Μόνο το πορτοφόλι έλειπε. Ποιος ξέρει άραγε πραγματικά τι συνέβη; 

«Τον σκότωσαν! Δε ξέρω τι έγινε, αλλά είμαι σίγουρη. Η  διαίσθηση της μάνας» λέει στο Star η μητέρα του. 

Η μητέρα και οι φίλοι του έψαχναν για μήνες στο νησί . Η σορός του δε βρέθηκε. Με δάκρυα στα ματιά, η μητέρα του παρακαλά όποιον γνωρίζει τι έγινε να μιλήσει. Εκλιπαρεί την εισαγγελία Βόλου να διαλευκάνει την υπόθεση για να ησυχάσει η ψυχή του παιδιού της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top