Αποκλειστικό Star: Ήρωες αστυνομικοί έσωσαν 22χρονο που του γύρισε η γλώσσα

Το "ευχαριστώ" της μητέρας του

Τρεις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ έσωσαν 22χρονο στο κέντρο της Αθήνας, που του είχε γυρίσει η γλώσσα. Για τη δραματική διάσωση μίλησαν αποκλειστικά στον Γιάννη Σωτηρόπουλο, και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ενώ συγκινητικό είναι και το «ευχαριστώ» της μητέρας του νεαρού σε αυτούς τους ήρωες-αστυνομικούς.

 Όλα έγιναν το βράδυ της περασμένης Τρίτης, όταν οι τρεις αστυνομικοί κλήθηκαν να σώσουν το γιο της που είχε χάσει τις αισθήσεις της. 

Όπως περιγράφει στο Star ο αστυνομικός Δ. Σταυροθεόδωρος, μια νεαρή κοπέλα κατέβηκε από τη θέση του ιδηγού και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, λέγοντας ότι ο αδελφός της είχε καταρρεύσει. 

«Από την πόρτα του συνοδηγού βγαίνει η μητέρα και λέει: “Βοήθεια, το παιδί μου, γύρισε η γλώσσα του”. Πηγαίνω και βλέπω τον γιο της να είναι "μπλε", τον πιάνω, βάζω το χέρι στο στόμα και κατάφερα να του γυρίσω τη γλώσσα και τον βλέπω να ανασαίνει», είπε ο επικεφαλής Α΄ Αλλαγής της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών, Παναγιώτης Βούλης.

Μόλις ο 22χρονος ανέκτησε τις αισθήσεις του οι αστυνομικοί, με τη βοήθεια ενός πολίτη, τον μετέφεραν γρήγορα στο νοσοκομείο και τον παρέδωσαν στους γιατρούς του ΕΛΠΙΣ.  

«Στο σημείο σταμάτησε πολίτης να τον έχει ο Θεός καλά, του είπαμε να οδηγήσει το αυτοκίνητο, καθώς η κοπέλα ήταν σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να οδηγήσει και σε πέντε λεπτά φτάσαμε στο νοσοκομείο», είπε και ο τρίτος αστυνομικός, Νίκος Βαρσαμόπουλος.

Όπως λένε και οι τρεις η ανταμοιβή τους είναι το «ευχαριστώ» των πολιτών που εξυπηρετούν και η ευγνωμοσύνη που βλέπουν στα μάτια τους. Χρέος τους να υπηρετούν τους πολίτες και να φροντίζουν για την ασφάλειά τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top