Έγκλημα Αιγάλεω: Δε βρέθηκε πυρίτιδα στα χέρια της συζύγου

Κατηγορείται ότι πριν από 7 χρόνια σκότωσε τον άντρα της στην κρεβατοκάμαρα

Η πυρίτιδα που θα έπρεπε να υπάρχει στα χέρια της γυναίκας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της στην κρεβατοκάμαρα τους στο Αιγάλεω πριν από 7 χρόνια, απασχόλησε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών με κατάθεση ειδικού πραγματογνώμονα. Η κατηγορούμενη πήγε μαζί με τα παιδιά της τα οποία ισχυρίζονται ότι η μητέρα τους είναι αθώα. 

Φορώντας μαύρα ρούχα, αμίλητη και έχοντας δίπλα τους δυο γιους της, η γυναίκα η οποία κατηγορείται ότι πυροβόλησε τον 44χρονο σύζυγό της, ενώ κοιμόταν στο σπίτι τους στο Αιγάλεω τον Ιούνιο του 2012, μπαίνει στο Εφετείο Αθηνών. 

ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΥΡΙΤΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗΣ 

Η πυρίτιδα που θα έπρεπε να υπάρχει στα χέρια του δράστη ο οποίος πυροβόλησε, απασχόλησε το δικαστήριο με την κατάθεση ειδικού πραγματογνώμονα της αστυνομίας. Στα χέρια της κατηγορούμενης δεν βρέθηκε τίποτα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Αυτός που πυροβόλησε έχει πάντα κατάλοιπα επάνω του;

ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑΣ : Όχι πάντα. Όσο περνάει ο χρόνος μειώνεται ο αριθμός τους. Αν πλύνει τα χέρια του, αν τα σκουπίσει με κάτι. Αν πάνε σύντομα οι συνάδελφοι για δειγματοληψία είναι ασφαλή τα δείγματα. 

«Με την κατάθεση του εμπειρογνώμονα ενισχύθηκαν οι ισχυρισμοί μας ότι ήταν αντικειμενικά αδύνατον ότι κάποιος που εκτέλεσε αυτό το έγκλημα να μην έχει πυρίτιδα στα χέρια του»  υποστήριξε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, Παύλος Σαράκης. 

Α. ΚΟΥΓΙΑΣ : "ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΗΘΕΙ ΕΠΙΜΕΛΗΜΕΝΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΙΧΝΗ"

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα". 

«Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες εάν κάποιος πλυθεί μετά τον πυροβολισμό, επιμελημένα δεν βρίσκονται ίχνη» είπε ο κ.Κούγιας. 

ΜΗΤΕΡΑ ΘΥΜΑΤΟΣ : "Η ΝΥΦΗ ΜΟΥ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ"

Η οικογένεια του ιδιωτικού αστυνομικού, είναι πεπεισμένη ότι η νύφη τους σκότωσε τον 44χρονο και μάλιστα είχε προσχεδιάσει το έγκλημα. Οι γονείς του θύματος κατέθεσαν σήμερα στο δικαστήριο και μίλησαν για μια γυναίκα απαθή, απόμακρη και ψεύτρα. Ωστόσο υποστήριξαν ότι με τον γιο τους είχαν μια καλή σχέση. 

«Ρώτησα και ξανά ρώτησα τη νύφη μου, γιατί δεν κοιμόταν με το παιδί μου αυτό το βράδυ. Δεν θυμάμαι τι μου είπε. Άκουσα μετά ότι τράβηξε κατά λάθος το όπλο στο κρεβάτι. Γενικά μόλις πιάναμε το θέμα του Δημήτρη, έφευγε. Δεν μου μίλαγε, με απέφευγε» υποστήριξε η μητέρα του θύματος. 

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ : "ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΑ"

«Είμαι αθώα και αυτό πρέπει να το καταλάβει και η δικαιοσύνη!» είχε πει η κατηγορούμενη στις 3 Μαΐου. 

ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΥΜΑΤΟΣ : "Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΠΛΟ. ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ"

«Η γυναίκα αυτή ξέρει πολύ καλά να κρατάει όπλο. Την είχα δει με τα μάτια μου να κρατάει όπλο και να ρίχνει» υποστήριξε ο πατέρας του θύματος. 

Η γυναίκα έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε 20 χρόνια κάθειρξη. Ισχυρίζεται ότι το μοιραίο βράδυ κοιμόταν με τα παιδιά της και κάποιος μπήκε στο σπίτι και δολοφόνησε τον άντρα της. Στο απολογητικό της υπόμνημα είχε καταθέσει ότι οδηγήθηκε στην ομολογία του εγκλήματος ύστερα από πιέσεις των ανακριτικών αρχών. Είχε πάρει την ευθύνη πάνω της καθώς είχαν βρεθεί αποτυπώματα μόνο των δυο ανήλικων παιδιών της και όχι της ίδιας, στο όπλο του εγκλήματος.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top