Ασέλγεια σε 16χρονη με νοητική υστέρηση: Συγκλονίζει η μητέρα της κοπέλας

«Θέλω να το ξεχάσω» - Αθώος δηλώνει ο πατριός

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 16χρονης με νοητική υστέρηση, που φέρεται να έγινε από τον πατριό της.

Όλα ξεκίνησαν στις 16 Μαίου όταν το ανήλικο κορίτσι το οποίο έχει νοητική υστέρηση αποκάλυψε στην εργοθεραπευτρια που την παρακολουθεί ότι ο πατριός της ασελγούσε πάνω της με διάφορα προσχήματα.

Πατριός κατηγορείται για ασέλγεια στην 16χρονη κόρη της συζύγου του

«Με μάθαινε πως να φιλάω στο στόμα» δήλωσε η ανήλικη κοπέλα.

Μόλις ενημερώθηκε η μητέρα της αμέσως έβαλε κάμερες στο σαλόνι του σπιτιού για να επιβεβαιώσει τις ανατριχιαστικές εικόνες που είχε περιγράψει το παιδί.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα συμβεί. Σοκαρίστηκα. Θέλω να το ξεχάσω. Δε θα εβαζα ποτέ κανέναν πιο πάνω από τα παιδιά μου. Το θεμα είναι τι προτεραιότητες βάζουμε στη ζωή μας», δηλώνει η μητέρα της κοπέλας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Τον «συνέλαβε» με κρυφή κάμερα

Οι φόβοι της μητέρας επιβεβαιώθηκαν, όταν το απόγευμα της 29ης Μαΐου η κάμερα «συνέλαβε» τον κατηγορούμενο.

Φέρεται να είχε βάλει την 16χρονη να καθίσει στα πόδια του και να προσπάθησε να τη φιλήσει.

«Ρωτούσε συνέχεια πότε θα βρει αγόρι και έλεγε πως θέλει να μάθει να φιλάει. Είχε την τάση να λέει ψέματα. Πριν λίγο καιρό είχε πει στην αδερφή της ότι την φίλησα στο στόμα», είπε ο 42χρονος άνδρας στους αστυνομικούς.

Ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες. «Ουδέποτε έχω κάνει κάτι από αυτά που λέει η θετή μου κόρη, αλλά και η σύζυγός μου. Δε θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο σε ένα παιδί», ισχυρίζεται.

Ο 42χρονος φέρεται να ήταν επιθετικός προς τη σύζυγό του, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια. Μετά από έρευνες στο σπίτι στη Χαλκίδα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο μαχαίρια κι ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Το τελευταίο διάστημα οι υποθέσεις ασέλγειας σε ανήλικα παιδιά διαδέχονται η μια την άλλη. Τα παιδιά φοβούνται να μιλήσουν. Πάντα όμως η συμπεριφορά τους "προδίδει" το τι μπορεί να συμβαίνει», τονίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Αγγελική Κοσκερίδου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top